Új politikai mozgalmat alapított a volt jobbikos Bencsik János

2020. december 4. 7:25
A képviselő szerint mozgalmuk nem megosztja az ellenzéket, hanem új szavazókat mozgósít.

Polgári Válasz néven új politikai mozgalom alakul a polgári értékek képviseletére – jelentette be Bencsik János exjobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő a formáció online sajtótájékoztatóján. Mint mondta, azokat a szavazókat kívánja képviselni a Polgári Válasz, akiket sem a kormányoldal, sem a közös ellenzéki lista nem tud megszólítani. „Az a célunk, hogy meghaladjuk az egymást gyűlölő, mégis egymást életben tartó politikai szekértáborokat, és alternatívát nyújtsunk azoknak, akik sem a NER, sem az O1G politikájával nem tudnak azonosulni” – szögezte le Bencsik János.

A sajtótájékoztatón a volt jobbikos képviselő hangsúlyozta: a mozgalom tagjai semmilyen körülmények között nem fognak közös listán indulni azokkal, akik az elmúlt tíz vagy az azt megelőző nyolc évben kormányoztak.

A sajtótájékoztatón Bencsik János mellett részt vett Mihátsiné Dózsa Hajnalka, Ostffyasszonyfa független polgármestere, Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés tagja, kőszegi önkormányzati képviselő, valamint Varga Dániel, Budapest I. kerületének egyéni választókerületben győztes önkormányzati képviselője is.

Címlapfotó: Facebook

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab-féle gyurcsányista Jobbik
Mi Hazánk
Volner Párt
Polgári Válasz

Még valaki?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés