Ostobák akcióban

2020. december 4. 10:03

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Margaritísz Szkínász uniós biztos szerint nem más tesz bennünket európaivá, mint a befogadás.

„Nem tudom, mennyit gondolkodik egy átlag magyar újságolvasó az európai életforma megtestesüléséről, de abban biztos vagyok, hogy az e tárgyban szorgoskodó uniós biztos, Margaritísz Szkínász velős meghatározása csak keveseknek pattanna elő az agyából. Szerinte ugyanis nem más tesz bennünket európaivá, mint a befogadás.

Vagyis nem európai az, aki nem lelkendezik ujjongva a kontinensünket elözönlő azon embertömeg láttán, amelynek jelentős részéről azt sem tudjuk, kicsoda, honnan jött, hány éves és mit akar. Utóbbiról persze vannak sejtéseink, pár éve néhányan bele is mondták a bekapcsolva felejtett kamerákba, hogy a pénzünket akarják. Mára azonban szerénynek tűnik ez a leegyszerűsített megfogalmazása a migránsálomnak.

Az igazi európai ugyanis, akinek a befogadás a létformája, a lehető legkorábban önálló otthont is biztosít minden ismeretlennek. S ha már van lakása neki, ebből kifolyólag lakcíme, akkor egyértelmű, hogy választójogot is kapnia kell, különben még másodrendűnek érezné magát. Ezt tanítja nekünk Ylva Johansson uniós belügyekért felelős biztos. Jegyezzük meg e két nevet: Szkínász és Johansson. A jövő hírnökei ők, az új európaiság letéteményesei. Milyen kár, hogy mire az általuk készített migrációs akcióterv a megvalósulás végső szakaszába ér, ők már nem lesznek. Mert Európa sem lesz, legfeljebb földrajzi névként szerepel majd leírásokban egy nagyobb darab szárazföldre értve.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Európát a zsidó-keresztény kultúra és gondolkodás tette és teszi európaivá. A liberálisok csak harmadikok...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés