Hányingerem van a ballib erénycsőszöktől!

2020. december 3. 10:17

Rákay Philip
Facebook
A Szájer-ügy margójára...

„Senki sem állította soha, hogy a Fidesz tökéletes volna, Ti bezzeg Grál lovagok vagytok, ugye? Gyurcsánytól Fekete-Győrig, Dobrevtől Donáthig, meg a többi. Na persze!

Meddig soroljam a rendszerváltoztatás óta eltelt három évtized balliberális közszereplőihez köthető, politikai-gazdasági anomáliákat, bűncselekményeket és a vállalhatatlan emberi »botlásokat«? Kezdjük?

Ki lopta el gyilkos kommunista családjával többmillió magyar szabadságát, majd lett multimilliárdos az ügyesen elsíbolt állami vagyonból?

Kinek az apja keveredett lelkészként súlyos szexuális zaklatási ügybe?

Ki miatt lettek öngyilkosok azok a libatenyésztők, akiket elfelejtettek az elvtársak a jól menő cégükből kifizetni?

Melyik balos érdekkörhöz tartozott az a cég, amely a vörösiszap katasztrófát és ártatlan emberek halálát okozta?

Kinek és miért állt érdekében elkótyavetyélni a magyar közművagyon és villamoshálózat jelentős részét, kiszolgáltatva, kifosztva a hazánkat?

Kinek jelentett ezer milliárdos üzletet az a 2010 előtt megkötött, számtalan, igen előnytelen PPP-szerződés, amelyet egészen 2040-ig kell majd a közösből törleszteni?

Ki szabadította rá – teljesen tudatosan – magyar családok százezreire a visszafizethetetlen devizahiteleket, amelyekkel adósrabszolgaságba kényszerítették a magyar társadalmat?

Melyik az a párt, amely kvázi a »semmiből« bukkant elő közös olimpiai álmunk meggyilkolásával, s azóta is ezer szálon kötődik nyugati titkosszolgálatokhoz, napi szintű, vegytiszta hazaárulást elkövetve?

Meddig soroljam?

És most Ti dörzsölitek a kezeteket Szájer kapcsán, eljátszva a morális hőst?

Mikor kértetek a fentiekért, vagy a számtalan, tonnányi gazemberségért valaha is bocsánatot? A hazánk folyamatos, előre megfontolt szándékkal elkövetett el- és kiárusításáért...

Mikor távoztatok bármikor is önként a közéletből?A kérdés persze költői. Moral insanity az egész bagázs...És közben még ti mertek arról papolni, komoly ábrázattal, feltartott mutatóujjal, hogy a Fidesz képmutató? Csak azért, mert Szájer is azon szakértők egyike, aki dolgozott az Alaptörvényen, s szerintetek innentől kezdve az már fabatkát sem ér?

Komolyan azt gondoljátok, hogy Szájer József – egyébként számomra teljesen idegen és elfogadhatatlan – életvitele miatt zárójelbe lehet tenni többmillió Fidesz-szavazó és az összes kormánypárti politikus őszinte elkötelezettségét a család, a haza, a kereszténység hagyományos, egyetemes értékei iránt? Azt a sziklaszilárd értékrendet, amit a gyerekeinknek próbálunk átadni, nap mint nap?

És most ti magyaráztok nekünk...Ti, akik elvtelenül összebútoroztok a hatalomért bárkivel? Legyen az: szemkilövető, tolvaj, liberális hazaáruló vagy antiszemita gazember? Persze, mert nektek valójában ennyit jelent az »Egy a zászló«...

A mi zászlónk nem ezt üzeni...

Ti nem ismertek bennünket. Mi viszont tökéletesen tudjuk, kik vagytok! Ezért nem kérünk belőletek!

SOHA!!!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 328 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Senkinek, egyik felnek sem megengedett tobb minden, amig ugyanabban a versenyben vesznek reszt.
Ez olyan, mintha a sportban az egyik csapat doppingolhatna, mert ok kozmopolitabbak, modernebbek, a masik meg nem, mert ok a maradiak.
Ilyen nincs es nem is lesz soha, mert az mar anarchia.
Az ellenzek legfajobb bune azert mindkozul megicsak a hazaarulas. Ugy latszik, meg sokaig nem akarnak hatalomra jutni, mert rajuk hullana vissza ocsmany bunuk.

Mar azt sem tudjak, kit es hogyan, mivel kell szidni, osszezavarodtak kisse. Hirtelen tul sok viz kerult a malmukra.
De majd a telex/fax/444!!! ir nekik egy kisokost: Meszaros-lop, Tiborc- nemzet veje, szinten muzsikus, Szijarto- jacht, Szajer - eresz, ilyesmikkel.
A miheztartas vegett, csak hogy tudjak, kire hogyan ontsak a balnaci szeretetuket.

Nehogy berugj! Aztan te is osszeteveszted a Szajert a Szijartoval, de ami meg rosszabb, a Simicskat a Meszarossal, Kapolyival, Simonnal.

Még a fejükre olvashattad volna a cigánygyilkosságokat is.

És hogyan ellenőrizte ez a buliszervező, hogy ki esett már át a koronavíruson? Mert ezt is mondta. Hogy csak azok vehettek részt.
Honnan tudta, hogy ki HÍV fertőzött és ki nem?
Hogy tudott abban a kicsi lakásban 100 embert is fogadni, járvány ideje előtt?
Hogy tudtak annyian szexelni, amikor egy ágy volt és semmi fotel, matrac, a felvétel idején?


Szóval, le kellett állítólag vetkőzni. OK.
De, hogy találta meg a ruháját abban a tömegnyomorban, az öltönyeire, ingjeire nyakkendőjére oly kényes Szájer?
Csak a hátizsákját vette volna fel és meztelenül lépett volna ki az ablakon? Úgy ment volna haza? Ki hiszi ezt el?
22 órától van kijárási tilalom. 1/2 10-kor törték be az ajtót a rendőrök, ami nem szokás Brüsszelben.

Ahogy mondta Földi László ha 10-kor szétszélednek, nem tudták volna Szájert elkapni. Márpedig rá utaztak.

A felsorolt lista folytatása több oldalt igényelne, a leírtak a valóságról szólnak. Jámbor, vagy más bizonyára mellé tudná tenni a történtek balliberális értelmezését. Tény, hogy a balliberális oldalon még kevés irányadó gondolkodó jutott el odáig, hogy felismerje, mostani taktikájuk kontraproduktív, a másik oldalon egyből az ellenpéldákkal való visszavágást generálják.

A balliberális oldalon is vannak "temetetlen holtak", morálisan bukottak változatlanul a közélet szereplői. Amíg ez történik, addig nincs miért megszólalniuk, egyszerűen hiteltelenek. A morálisan vállalhatatlanoktól való megszabadulás iránti igény minden politikai oldal irányában él.

A Fidesz sem fordít erre kellő gondot. Ami nem magyarázható azzal, hogy az EU-n belüli harcok, s külpolitika csatározások minden erőt lekötnek.

Philip! Hányingered jogos, osztozom ebben. De fel kellene azon is horgadnod, hogy a Fidesz vezetésének eddig nem jutott ideje a belső ügyek rendbetételére, a ketyegő bombák hatástalanítására.

Balga az, aki abban illúzióban ringatja magát, hogy az EU csúcsszerveiben, intézményeiben dolgozók nincsenek a különböző titkosszolgálatok érdeklődési körében. Ott vannak, tömegesen hallgatják le őket, ugye Merkel sem volt kivétel, bizonyára ezek a szolgálatok szerveznek ilyen klubokat, csapdákat, minden nemi irányultság számára, bizonyára sokan zsarolhatókká váltak, nem mindenki mondott le.

Erre viszont a Fidesz nem kellően figyel. Biztos vagyok abban, hogy rengeteg, házibulin, tengeri kiránduláson, pinceszeren, bizalmasnak hitt megbeszélésen készült illegálisan rögzített hang-és képanyag. A kérdés, hogy mikor lesz aktuális ezekkel operálni.

Most aktuális, a magyar-lengyel vétó cunami méretű hullámokat kavar, milliárdos üzleteket veszélyeztet, s a globális tőke már ölt amerikai elnököt, dél-amerikai politikusokat, de más kontinensen élőket is. Európában fehér kesztyűt kellett húzni, elő kellett venni Soros, minden érdemi hivatalban, s a tagállamokban is meglévő ügynökeit. Tusk, s a többiek ezt képviselik.

Fehér kesztyűben akarják Orbán Viktor, s Magyarországot eltaposni. Igen, az országot is, s nem a Fideszt. Végtelen elszomorító, hogy a balliberális ellenzék nagyobb ellenségnek tekinti Orbánt, mint Európa, benne országunk iszlamizációját, a zsidó-keresztény hagyaték eltörlését. A tendencia a zsinagógák, templomok, különböző temetők lerombolását, feltúrását vetíti előre, s a félelem a normálisan gondolkodók számára nem alaptalan.

A balliberális oldalon azt hiszik, hogy Orbánt segítik megbuktatni, holott az ország felszámolását támogatják. Ki zsoldban, ki csak az Orbán elleni féktelen gyűlöletben. A belső bomlasztás, anarchia csak a terv külső végrehajtóit hozhatja nyerő helyzetbe.

Nekem is tőled, sz.rosszájú. Menj a többihez a kocsmába. X

Egyre több dologra "emlékszik" ez a szervező. Vajon mennyit fizetnek neki ezekért az információkért?
És mit ad Isten pont a magyarra és a lengyelre emlékezik!!!

A szexpartikat szervező férfi azt állítja: rendszeres vendégek nála közszereplők, köztük politikusok is, számos országból. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

A lengyelek közt pedig vannak a konzervatív kormánypárt, a PiS tagjai is, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szeretnék, ha kiderülne, hogy meleg orgiákon vesznek részt.

Láttad a képeket? Undorító hely! Ez a kifinomult Szájer, hogy mehetett ilyen lepukkant helyre.

Szépen besétált a csapdájukba Szájer, önként és dalolva.
Szigorú ellenőrzés alatt kell tartani minden EP képviselőt, a magyar titkosszolgálatoknak.

Mert tudták, hogy mire válaszolt a miniszterelnök.
Meg is érdemelte a kishülye Vona.

Charles Fenyvesi írta a Heti Válasz 2011. április 29-I számában:

A Gyurcsány-beszéd előtt a szocialistákat kedvelték az amerikai kormánytisztviselők és politikusok, főleg azért, mert a baloldaliak inkább hallgattak rájuk. "A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk" - magyarázta William Odom tábornok és kémfőnök. Ő ifjúkorában katonai attaséként Bonnban szolgált, és emlékezett arra, hogy akkor a volt nácik inkább engedtek az amerikai nyomásnak, mint az antifasiszták. "Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És meglepi őket, hogy velünk mégiscsak könnyebb tárgyalni."

És mit csinált a hülye magyar választó? Visszahelyezte őket többször is, hadd folytassák a kivéreztetést.

Tudod öreg, ez a párt nem csak 'beállítja magát', hanem valóban a normalitás és a keresztény erkölcs élharcosa. (Nincs múltidő.) De csak azért kell 'harcosnak' lennie, mert ti liberálkommunisták folyamatosan támadjátok és el akarjátok takarítani a normalitást és a keresztény erkölcsöt. Egyébként a normalitás hívei is tisztában vannak vele és el is fogadják, hogy létezik a normalitástól eltérő állapot, szexualitás és életmód. És lehet, hogy furcsa számotokra, de van olyan 'másként' élő is, aki tisztában van azzal, hogy akkor is a normalitás az általános érték, ha ő más, és esze ágában sincs a normálisokat a saját imádatára kényszeríteni.

Ebből fakadóan nekem semmi bajom nincs azzal, hogy Szájer a saját hajlamai szerint élte a magánéletét és ezzel együtt egy kereszténydemokrata eszmei irányzathoz tartozó párt egyik vezetője volt. Azt is elfogadom, hogy rejtőzködve tette. Eddig is sejtettük, hogy így él, csak azt nem tudtuk, hogy pontosan hogyan. Problémám csak azzal van, hogy nem volt elég körültekintő és a kitűnő politikai érzéke ellenére nem fogta fel, hogy ezekben a hetekben már nem a szokásos politikai játszma zajlik az EU-ban, hanem a liberálkomministák a döntő csatára készülődnek. S ennek előjátékaként kiiktathatják őt is. Számomra ez az eset csak megerősítette, hogy Biden "győzelme" fordulatot hozott: innentől nem csak támadgatnak, hanem le is akarnak győzni és fel is akarnak számolni bennünket.

Mintha a balga-belgákat egyébként érdekelné a drog.

Ha kijárási tilalom volt, mit keresett az utcán egy járókelő, aki megmutatta a rendőröknek a csúszdázó Szájert?

Mindenkit, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Tudod, hogy nem írtam rosszakat Szájerről, hiszen alig tudunk valamit, de azért pipa vagyok rá.
Ennyire felelőtlen, ennyire könnyelmű legyen.
Talán azért, mert ez egy zárt közösség, nincs mitől tartaniuk.
Képzelem, hogy most, hogy belehetnek tojva a többiek, akik ott voltak. Vagyis nem, hiszen csak Szájerre utaztak.

Inkább ettől a lefizethető hazug fickótól lenne!

Másfél kiló? Lemérted?

A németeknél mit hozhat le egy újság? Csak azt, amit a mutti engedélyez.

Igen tudom, írtam is valahol. Erre fél 10-kor rájuk törik az ajtót azzal, hogy a szomszéd bejelentette a zajt.
Ez a krapek, ha máskor 100 embert fogad, miféle zajról van szó, amikor még zene sem volt.

Szépen meg lett ez a buli szervezve, de Szájernek.

Mi volt nehéz beletenned? Ilyen gyenge legény vagy?

Na innen komolytalan az egész történet.
Meg hogy csak a magyarokat és a lengyeleket nevezte meg ez a csaló.

Mi vagyunk konfliktusba az EU-val. Na meg a lengyelek.

a buzizóonak hányingere van?

Felesleges, mert nem fogok neki ezért fizetni, hiszen minden riportban mást, és mást nyilatkozik.

Most olvastam, hogy franciákat is és még egy csomó más állampolgárságút is megnevez.
Ott van a körözött képe is, amit tagad, azt mondja, hogy a lengyelek műve az egész sztori, - pedig ő van a képen.

Olvastam, de van újabb is.

Na jó nem bánom. De csak itt, csak most, csak neked.

https://azonnali.hu/cikk/20201..

ÖSSZE-VISSZA BESZÉL A SZÁJERT LEBUKTATÓ SZEXPARTI SZERVEZŐJE

Több mint egy tucat eljárás folyik Lengyelországban egy személy ellen, akit ugyanúgy hívnak, mint a brüsszeli buli szervezőjét. A magát fiatal doktorandusznak mondó David Manzheley nyilatkozataiban is vannak ellentmondások.

Szeretnénk többet tudni a részletekről, de úgy nehéz, ha a forrás saját magának mond ellent

A buli több részlete is úgy került nyilvánosságra, hogy a szexparti szervezője, egy David Manzheley nevű doktorandusz több lapnak is nyilatkozott. Manzheley különböző lapoknak adott nyilatkozatait azonban érdemes fenntartásokkal kezelni, azok ugyanis pár helyen ellentmondanak egymásnak. Feltűnő viszont, hogy egyre több információt ad közre a buli résztvevőiről.

A magát 29 évesnek mondó doktoranduszt a flamand HNL érte el először szerdán, ebből a hírből tudjuk, hogyan ütött rajta a rendőrség a szexpartin, illetve hogy Szájer nem volt meghívva a partira: a tíz meghívott vendég hozta magával az ismerőseit, köztük volt az azóta lemondott magyar EP-képviselő is. Manzheley azt mondta a lapnak, nem ismerte Szájert, nem tudta, hogy EP-képviselő.

Az 7sur7 lapnak viszont Manzheley már azt nyilatkozta, hogy a bulin rajtaütő rendőrök erőszakosak voltak a vendégeivel, „úgy viselkedtek, mint a Gestapo”, és a lapnak arról is beszélt,

nem emlékszik Szájer Józsefre.

A De Standardnak azonban már azt nyilatkozta, hogy a szakállas úr mesélt neki arról, hogy ő is szokott szexpartikat szervezni az otthonában.
Szintén szerdán a lengyel Onet hírportál is beszélt Manzheley-vel; nekik a fiatal doktorandusz már azt is elmondta, hogy rendszeresen szervez százfős szexpartikat, a pénteki buli létszámát a járványra való tekintettel korlátozta 25 főre. A korábban a vendégei személyazonosságáról nem nyilatkozó fiatalember az Onetnek arról is beszélt, hogy
négy lengyel PiS-es politikus és kilenc fideszes politikus is rendszeres vendége lenne az általa szervezett partiknak.
A politikusokról közelebbit nem árult el, csak annyit, hogy a lengyel vendégei nem EP-képviselők, hanem odahaza, Lengyelországban töltenek be fontosabb kormányzati funkciókat. Manzheley azt is elmondta, hogy Szájer nemcsak mesélt neki az általa szervezett szexpartikról, hanem meg is hívta egy olyanra, amit ő maga december 12-re tervezett, ám végül a pénteken történtek miatt lemondott.

Szájer meneküléséről azt mondta, hogy a politikus valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el – ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeli ügyészség közleményének is.

Itt a rendőrségi képe az adataival látható.

DAWID MANZHELEY ADATLAPJA A KÖRÖZÖTT SZEMÉLYEK LISTÁJÁN. FORRÁS: KÉPERNYŐMENTÉS A LENGYEL RENDŐRSÉG HONLAPJÁRÓL.
Szavahihető-e egyáltalán Manzheley?

Az Onet azonban nem veszi készpénznek Manzheley nyilatkozatát, ugyanis a lap kiszúrta a vele való beszélgetése után, hogy

Lengyelországban 2019 óta csalás miatt köröznek egy ugyanilyen nevű fiatalembert.
Manzheley a lapnak tagadta, hogy róla lenne szó, állítása szerint a családja Belgiumban él. Ő a hírek szerint 29 éves, a körözött személy 1984-es születésű, azaz 36 éves. A férfit a 444 is elérte, Manzheley nekik is azt mondta, hogy 29 éves, és azt állította, hogy a körözésben szereplő egyik adat sem igaz rá, a szülei nem lengyelek és nem úgy hívják őket. Manzheley szerint azért próbálkozhatnak ilyennel a lengyelek, mert a lengyel igazságügyi minisztérium egyik jobboldali vezetője is a törzsvendége, ami kínos a helyi kormánypártnak.

Az Onet azonban Manzheley több ismerősével is kapcsolatba került, akik megerősítették a lapnak, hogy a brüsszeli szexparti szervezője és a Lengyelországban körözés alatt lévő fiatalember ugyanaz a személy, ahogy azt is megtudták tőlük az újságírók, hogy a magát doktorandusznak kiadó Manzheley a középiskolát se végezte el. Az Onet információi szerint Manzheley magát Izraelben jogi diplomát szerzett ügyvédnek kiadva is követett el csalásokat Lengyelországban. A lap úgy tudja, a lengyel rendőrség információi szerint is Belgiumban tartózkodik a körözött Dawid Manzheley.

Ha valamivel nem vádolható az Onet, az az, hogy elnéző lenne a PiS-kormánnyal. A hírportál tulajdonosai a német Axel Springer és a svájci Ringier nevű kiadócégek. Ezek lengyelországi médiaérdekeltségei régóta szúrják a PiS-kormány szemét, a párt politikusai és a holdudvarába tartozó értelmiségiek gyakran felemlegetik a média polonizációját, azaz lengyel tulajdonba vételét mint kívánatos célt.

Ha ennyi az érved komám, akkor te is menj a kocsmába a többihez. X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés