Egekbe kiáltó hazugság

2020. december 3. 13:02

Szél Bernadett
Facebook
Mészáros Lőrinc helyett a magyar nép szociális helyzetéről gondoskodjanak!

„Ez most már mindennek a teteje. A mai tragikus napon, amikor 182 elhunyt honfitársunkról adtak hírt, Gulyás Gergely azt hazudta a kormányinfón, hogy a koronavírus-fertőzöttség tekintetében a 27 uniós tagállam közül a 12. helyen vagyunk, a halálozási adataink pedig »lényegesen kedvezőbbek az uniós átlagnál«. Ez egekbe kiáltó hazugság! A kormány tudatosan a tavaszi járványadatokkal torzítja a statisztikát, ami emiatt semmit nem mond a jelenlegi helyzet súlyosságáról.Ahogy azt a 444.hu a kormány meg a nem létező közmédia helyett kiszámolta és közzétette, az elmúlt két hétben egymillió lakosra számítva a harmadik legrosszabb halálozási adatokat produkáltunk Európában a lengyelekkel együtt, és még a brutálisan alacsony tesztszám mellett is a kilencedik legmagasabb fertőzöttséget mutattuk lakosságarányosan az elmúlt két hétben.

A »laborként« hivatkozott, hasonló lakosságszámú Ausztriában harmadannyi aktív fertőzött van, mint Magyarországon, az eddig elhunytak száma egyharmaddal kevesebb, az egymillió főre jutó tesztek száma pedig dupla annyi. Nem, nem állunk jól, kifejezetten rosszul állunk és meglehetősen ízléstelen, hogy a rekordszámú, 182 elhunytat jegyző napon, rezzenéstelen arccal, kedvező halálozási adatokról beszél a kormány embere. A kormány fejezze be a számokkal való trükközést, a hazudozást és a helyzet súlyosságának bagatellizálását! Tegyék rendbe az adatszolgáltatást, tegyenek közzé megbízható és részletes adatokat, válaszolják meg a kérdéseket, adatkéréseket, vonják le a szükséges következtetéseket és Mészáros Lőrinc helyett a magyar nép szociális helyzetéről gondoskodjanak! Ahelyett pedig, hogy lassan hadat üzennek az Uniónak, a változatosság kedvéért velünk, magyarokkal foglalkozzanak végre!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kommunisták ezt már megtették. Mindenkitől mindent elvettek, majd ezt a közvagyonná vált magánvagyont spontán a zsebükbe privatizálták.

,,2018. október 12-én. - írod.,,

Ugye ,,2008. október 12-én,, akartad írni?

Tehát még egy világjárvány sújtotta gazdasági környezetben sem akkora a hiány, mint a szakértő kormány idején volt...

Szél Bernadett amikor az észt osztották igencsak hátul állhatott a sorba és neki csak a kevés maradék jutott.

A statisztikai elemzésnél nem napok adatait hasonlítjuk, hanem egy hosszabb időintervallumot.
Jelen témakörben lehet negyedéves, féléves, háromnegyedével és éves. Megengedhető még hogy 1, 1-2 ... 1-11 hónapra bontani.
Amennyiben egy másik ország adataihoz hasonlítunk akkor az eltérő tényezőket is figyelembe illik venni.
Jelen esetben nem az ország lakósságát, hanem a korösszetételét, az egészségügyi állapotát, a krónikus és súlyos krónikus beteg számát.

Bizony T. Szél asszonyság a féligazság még nem igazság, hanem hazugság.

Nézzük a halálozási indexeket 2020 eltelt időszakában 2019 évhez viszonyítva

I. negyedév 91,6 %
I. Félév 95,2 %
I-III. Negyedév 96,7 %
https://www.ksh.hu/docs/hun/xs..

Ennek alapján megállapíthatjuk, hogy a 2020-as időszakban kevesebben hunytak el, mint ugyanezen időszakban 2019 évben.

Akkor most ki a hazug?

Továbbá.

A statisztikai adatokból jól látható, hogy egyes régiókban a halálozások 2020 eltel időszakában csökkentek, vagy minimális mértékben növekedtek, addig Budapest régióban 0,7 %-al növekedett három-negyedév viszonylatban.
Ezt pedig tárgyalja meg Karácsony Gergely főpolgármester úrral és tanácsadóival. Idősek Otthona, járatritkítások, csoportosulások, stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés