Csalásért körözik a brüsszeli melegbuli szervezőjét

2020. december 3. 22:18
A lengyel sajtónak híradófelvételek alapján több rokona és ismerőse is azonosította Dawid Manzheleyt.

A lengyel sajtónak a híradófelvételek alapján több rokona és ismerőse azonosította a Szájer József bukását hozó orgia szervezőjét, Dawid Manzheleyt, aki a sajtónak egy katolikus egyetem közgazdász-szakos PhD hallgatójaként mutatkozott be – értesült az EuroNews. A férfi valójában 36 éves és 2008-ban csalásért ítélték el Lengyelországban, ahol pedig ügyvédnek adta ki magát. Családja régóta nem tud hollétéről, ő pedig több sajtóterméknek is tagadta, hogy köze volna a Lengyelországban körözött Dawid Manzheleyhez.

A kilétét felfedő lengyel ellenzéki lapnak, az Onetnek azt állította, hogy számos lengyel kormánypárti politikus látogatta orgiáit, akiknek kilétét nem tárhatja fel, mert mind családos emberek. A férfi a HírTV.-nek is adott interjút azt állítva, hogy a rendőrök Szájer Józsefen kívül másnál nem kerestek drogot. Már ez az állítása is ellentmond a tényeknek, hisz a Fidesz európai képviselőjét az utcán fogták el. Korábbi cikkünkben számos ellentmondásra hívtuk fel a figyelmet a férfi nyilatkozatai kapcsán. 

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Teljesen mindegy, az Unio ettől kezdve értelemszerűen a Negyedik Birodalom. Egy Szovjetúnió.

Az egyik rádióban hallottam egy lengyel specialistát, aki olvassa az ottani weblapokat, amelyek nagy terjedelemben foglalkoznak a sráccal. Nekem az jött le, hogy teljesen bizonytalan az amit mond, lehet, hogy lengyel, de még az sem biztos, amit mond, pl. lengyel meg fidesz politikusok az meg még úgy sem. Szóval szerintem csak a brüsszeli zsaruknak lehet hinni.

Dehát annuska, nehéz nemcsak a mászás de az ojjektivoknyomozó tudósítás is hiszen az euronyúz itten a LaDetour bár fölöttinek írja a tetthelyet, ám pl. a Blikk amit nekem TE korábban linkeltél az másik hely nevezetesen a Monroe Bar "Primus" cégérfelirattal

Amennyiben (úgy értem logikai IF)
valóban véres kéz is forog a szinpadon, akkor ( IF ... THEN) ereszcsatornamászásra gyakorlatilag mégsem alaposan vagy semennyire sem készült Szájer , felkészületlenül eresz kedett alá az ismeretlen mélységbe, emeletről a rideg-hideg brüsszüli utcára.

Mi??
Maroknyi belga :-) ,,
porlik mint a brüsszeli utcakő! :-)
Költségvetési viták zajló tengerén!

Ennyit ér az EU-s bűnüldözés? A perifériáról a központba menekül, hogy elbújhasson. Remek.

Aztán annak amit írsz, mi köze van ehhez???????????

"A házigazda szerint az ő bulijaiban nincs zene, nincs tánc, csak szex. “Mindenki azért jön, hogy szexeljen. Szex csakis férfiakkal és óvszer nélkül. Nincsenek nők. Az egyetlen feltétel, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV-pozitívak és koronavírusosak. Egy másik szabály: mindenki meztelen" – szemléltette a sajátos szabályokat David. Ezért sem tudja, hogy akart Szájer ruhában elmenekülni, amikor a rendőrség megtörte a bulit (más hírek szerint Szájer meztelenül próbált menekülni). A részleteket viszont David nem teljesen tudja felidézni, épp valakivel szexelt egy másik szobában."

Dobálhatod a sarat, de mégis Szájer ül a biliben egy nagy kupac fekálián...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés