Szégyent hozott Sopronra

2020. december 2. 12:56

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Vonják vissza az illegális, drogos, csoportos szexorgián lebukott Szájer József díszpolgári címét.

„A DK soproni önkormányzati képviselője kezdeményezte, hogy vonják vissza az illegális, drogos, csoportos szexorgián lebukott Szájer József díszpolgári címét. Szájer József, a Fidesz lemondott EP-képviselője, aki illegális, drogos, csoportos szexorgián bukott le, 2010 óta Sopron díszpolgára. Simon Zoltán, a Demokratikus Koalíció soproni önkormányzati képviselője most kezdeményezi, hogy vonják vissza a méltatlanná vált Szájertől ezt a címet.

A Demokratikus Koalíció szerint Szájer József szégyent hozott Sopron városára és Magyarországra is. Nem lehet olyan ember díszpolgár, aki bűncselekménybe keveredik, és illegális, drogos, csoportos szexorgián bukik le. Már régóta nyilvánvaló, hogy az egész fideszes társaság orbitálisan képmutató életet él, most pedig egyértelmű lett, hogy az egész keresztény-konzervatív máz mennyire vékonyka. Mi, európai magyarok elutasítjuk a képmutató, szégyenteljes fideszes tempót, és nem hagyjuk, hogy egy ilyen ember bitorolja a történelmi múltú város díszpolgári címét.

DK Sajtóiroda”

(MTI-OS)

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gréczy nem Szájernek udvarolt a videójával?

,,Azonnal vonják vissza gyurcsány ferenc volt miniszterelnök miniszterelnöki titulust, mert örökre megszégyenítette ezt a tisztséget.,,

Hogyan gondolsz ilyent?!
Amit Gyurcsány tett az a liberális demokrácia építő köve.

Egyébként Szájer melegügyekben is megszólalt korábban:
,,Az azonos neműek élettársi kapcsolatának elismeréséről szóló 1996-os parlamenti vitában a Fidesz vezérszónokaként támogatta a baloldali-liberális kormány egyenjogúsító tervezetét.

2001-ben Szájer József azt nyilatkozta, hogy a Fideszhez mindig is közel állt az emberi jogok védelme – mondta ezt a melegek képviseletét is felvállaló Habeas Corpus szervezetnek válaszul, amikor Tarlós István akkori kerületi polgármester a Sziget Fesztivál melegsátrát bírálta.

Tavaly májusban a 168 óra kérdezte meg tőle, hogy a tízparancsolat betartása magánügy-e.

Nem, természetesen nem magánügy, de csak az egyénre vonatkozik, nem testületekre. A hívő emberek saját magukra vonatkozó álláspontja, amely összeáll az egyházra vonatkozóan is. Az állam nem alanya az erkölcsi és vallási dolgoknak. Az állam nem hívő. Az állam nem hisz Istenben, nem vezetője a római pápa, tehát ez egyéni döntés.

Abban, hogy a magyar állam meghirdetett politikája a keresztény Európa védelmezése, Szájer József nem látott ellentmondást. ,,
https://index.hu/belfold/2020/..

A liberális demokraták a támadás helyett a keblükre szoríthatnák.

,,Ott bukik az egész, hogy a Fidesz nem homofób párt. Pusztán nem támogatja az aberráció propagálását.,,

Többről van szó.

Ha elfogadjuk, hogy a nemzet építő köve a család, amely a férfi és nő házasságából eredő család, akkor a Fidesz által e témában vallottak értéknek tekintendők. A házasság nem szexuális szövetség, hanem szövetség arra, hogy gyermekek születnek, azokat felnevelik, hogy a társadalom hasznára váljanak. Az azonos neműek ezt nem tudják biztosítani ezért a kettő közé nem lehet és nem is szabad egyenlőségjelet tenni.

törökgáborelemez blogjában írja

,,Az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek. Számtalan tekintetben: egy értékes politikus elvesztése miatt, a hitelességen esett csorba miatt, a nemzetközi visszhangok és következmények okán, egy gondosan építgetett téma "sérülése" miatt és persze kommunikációs nehézségek miatt is (lásd "brüsszelezés" új értelmezése), hogy csak párat említsek. De mi változik meg tőle hosszabb távon? Az ellenzéki szavazók nyilván jól szórakoznak, de ettől nem lesznek többen. Ami most a legfontosabb és legérdekesebb: hogyan reagálnak erre a (potenciális) fideszes szavazók. Különösen azok, akik nem "minden körülmények között" szavaznak a Fideszre, és egy ilyen helyzetben időlegesen vagy tartósan kiábrándulhatnak, elbizonytalanodhatnak. Szóval most elsősorban őket érdemes figyelni, hallgatni, olvasni - biztos vagyok benne, hogy a következő napokban-hetekben a kormánypárt is ezt fogja kutatni ezerrel.,,

Innen üzenem Török Gábornak, hogy engem nem befolyásol Szájer József szexuális tevékenysége az esetleges drogozása sem. A FIDESZ/KDNP kormány esetében is azt fogom figyelembe venni, hogy milyen gazdasági, társadalmi, családcentrikus kormányzást folytat. Amennyiben ez nemzetépítő, saját és családom sorsát, életét előbbre vivő akkor rájuk fogok szavazni. Amennyiben a jövőben nem ezt teszi, akkor nem fogok elmenni szavazni, mert jelenleg az ellenzéki oldalon nem látok olyan politikai erőt, amelyik ennek a célnak a megvalósítója lenne.

Ugye tisztában vagy vele, hogy iróniának szántam?

A feltett kérdésem ez utóbbi hozzászólásod után már nem aktuális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés