Szájer lemondott és egy életre tönkrement

2020. december 2. 13:10

Kötter Tamás
Facebook
De ez nem elég néhány embernek vagy inkább „magánszorgalmú” kutyának.

„Tibor megjegyzéséhez nem sok mindent tudok hozzátenni, főleg nem »közjogi értelemben«. Szájer lemondott és egy életre tönkrement. De, ez természetesen nem elég néhány embernek vagy inkább »magánszorgalmú« kutyának. Az ellenzéki politikusok (Tökmag Jankók) megnyilvánulásait még megértem, ez egy »politikai hiba« volt, amit kegyetlenül kihasználnak. Jól van, ez így működik.

De, mi van azokkal a Facebook ismerőseimmel és igazi barátaimmal akik erkölcsi magaslatokból, a politikai realitást mellőzve osztják az észt. Fiúk, lányok, hölgyeim és uraim, ti mindig, minden esetben úgy jártatok el, ahogy az adott esetben kellett volna?!  Ugye, még véletlenül sem fogyasztottatok előadás előtt, alatt, után kábítószert, még véletlenül sem úgy futottatok be mint író, hogy a kiadó tulajdonosának a szeretője voltatok, és nem azért lett belőletek mártír ellenzéki újságíró, publicista stb. mert az elveiteket feladva elfogadtátok Simicska pénzét és hittetek az ígéreteinek, és az is kizárt dolog, hogy kezdő íróként, költőként most nem a jó pontokat akarjátok gyűjteni bizonyos köröknél, akik komoly befolyással lehetnek a karrieretekre, és persze még sorolhatnám.

Szóval, ha mindezekre és még sok más kérdésre nem a válasz vagyis szentek vagytok, akkor meg azért ízléstelenek a dr. Szájer József nemi identitására és mindenre, amivel kapcsolatba került tett megjegyzéseitek. Én magam részéről elfogadom a bocsánatkérését. Azzal, hogy lemondott, visszavonult kegyetlenül megbűnhődött, azért, hogy megszegte a kijárási tilalmat.Saját személyes véleményem szerint kiváló egyetemi oktató, elme, gondolkodó volt. Mondhatnánk, hogy nem volt nehéz világítótoronynak lenni, egy olyan politikai közegben, ahol Gyurcsány, Szanyi, Bangóné, Kunhalmi »s a többi is mind, mind becsületes« apró kis mécsesei parázslanak a lényükből sugárzó intellektuális sötétségben.

De nekünk nem a semmihez/semmikhez, hanem a mindenhez kell mérnünk magunkat.Még lett volna feladata.Nem ígérem, hogy válaszolok, mert egy olyan sokak számára misztikus és ismeretlen tevékenységben vagyok kénytelen elmerülni, amit úgy hívnak, hogy munka.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 201 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szájer dobta fel a kurva magas labdát csak leütik. Ugyanez lenne fordítva is.

Itt már az a kérdés mikor lép ki a pártjából és távozik végleg az ismeretlenbe.

Szájer csak egy szimptóma.
Az aggály az, hogy milyen védelmet várhat az ország a Fidesztől, ha még saját magát se tudja megvédeni a beépült van be se épített károkozóktól.

Vannak néhány dolog, amelyek során egy politikus többet megengedhet magának, mint egy közönséges halandó. De vannak dolgok, amelyekben még annyit vagy semmit sem. Szájernél kihagyott a vészjelzés.

Szájer mikor verte a mellét, hogy mekkora keresztény? Érvelési hibákat halmozol, hozod, mi a libsik sajátja.

1. Hát engem k.rvára nem érdekel. Sajnálom őt. Számomra érthetetlen, meg nem tapasztalt hajtóerő lehet a homoszexuálisok szexuális késztetése, hogy ilyen kockázatokat vállalnak (meg a középkorban pl. a máglyát), de ezért nem is vetek rá követ, hogy miért nem fojtotta el. Nem ártott senkinek, nem támogatott prostitúciót (mely emberek kizsákmányolásán nyugszik), nem vett el senkitől semmit, korrupció árnyéka sem vetül rá. Biztosan jó ember, és kívánom, rendeződjön minden körülötte, találja meg a nyugalmát.

2. Az Alaptörvényünk remekmű, az LMBTQWERTZ propaganda üldözendő, a terjeszkedő iszlám pedig veszélyt hordoz. Ezek a tények, ezeken nem változtat semmit, hogy ki milyen teherrel él.

Mikor beszélt, tett, nyilatkozott a homoszexualitás ellen a Fidesz???
Ne keverd az LMBTQWERTZU... mocskot ide, mert azt a normális homokosok is elítélik!

És mi lesz benne?
1. A nemzet tagjai férfiak, nők, transzszexek, biszexek, pedofilok, zoofilok, nekrofilok, még fel nem fedezett parafíliák, genderek?
2. Magyarország migránsország, így bárki szabadon ide jöhet, és cserébe életjáradékot, meg egészségbiztosítást kap?
3. Aki nem szélsőséges liberális, anarchista, neomarxista, azok számára megnyitjátok Recsket?

Hangosan felröhögtem, mikor olvastam, hogy pont te kéred számon az erkölcsiséget gyűlölettől elcsukló kommentekkel a hátad mögött.

Nem világos, mi a faszt kell deklarálnia a Fidesznek, azon túl, hogy elfogadja a lemondást. Elhatárolódni attól, hogy SZJ homoszexuális? Ez homofóbia. A Fidesz ilyet sohasem hirdetett,a családpolitikáját meg a nemi orientációja ellenére Szájer is támogatta. Szóval szerintem itt nem a Fidesznek kell magyarázkodnia.

Remélem, a következő 3 hétben már nem terveznek puccsot.
De a tréfát félretéve, nem hiszem, hogy jóérzésű ember, vagy pragmatikus Fidesz-szavazó emiatt szavazna Gyurcsányra, vagy épp Toroczkaira.

Ugyanabba a folyóba lépni kétszer NEM lehet. Hiába reménykedik a másik oldal.

A jobboldal tekintélyes része egy emberként látja a történteket.

EZ a feltehetőleg titkosszolgálati akció korlátozottan volt eredményes. Szájer 30 év alatt kifejtett munkáját saját részemről tisztelem, és nagyon úgy néz ki, h. a politikai közösségemmel együtt.

Az ő politikai pályafutása valóban véget ért. Tudom, h. még mi kéne, de ebből NEM lesz Borkai ügy. Szerintem EZ az az ügy, amiből a magyar baloldal NEM fog tudni jól kijönni.

A menekülés részleteivel együtt sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés