Ha így futunk neki 2022-nek, nagy baj lesz

2020. december 2. 10:14

Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu
Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek.

„Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek. Ha a nemzeti oldal így fut neki 2022-nek, nagy baj lesz. Kéne egy szép nagy átvilágítás párton belül, s a két lábon járó aknákat – érdemeik elismerése mellett – legalább az első sorokból ki kéne vonni! Még egy Borkai- vagy Szájer-affér nem biztos, hogy lábon kihordható. (...)

Szájer József a Fidesz egyik alapító tagja, akit az elmúlt harminc évben megbízható, nagy munkabírású, okos és higgadt embernek ismert meg az ország. Politikai ellenfeleinek eddig kevés támadási felületet adott, most viszont egyszerre annyit, hogy az a politikai pályájának végét jelenti. Személyében egy masszív tartópillérét veszíti el a Fidesz. Érthető, hogy sok nemzeti érzelmű szavazó csalódott, dühös. Elsősorban Szájerre, aki nehéz helyzetbe hozta politikai közösségét – azt a közösséget, amelyért egyébként rengeteget és kiválóan dolgozott.

A csalódottak és a dühösek mellett vannak, akik a mentő(nek vélt) körülményeket sorolják. Persze, aki akarja (én nem javaslom), áltathatja magát ilyenekkel:

Már a botrány kirobbanása előtt lemondott. (Ez igaz, balliberóék ilyet sosem tesznek. Akkor sem, ha szemeket lövetnek ki, lebuknak Őszödön vagy a kamera előtt kokóznak.)

Bocsánatot kért mindenkitől. (Ez is igaz. A túloldal erre is képtelen. A konzervatívoknál a bűnt többnyire bocsánatkérés és bűnhődés szokta követni. Odaát még a szemkilövetésért vagy a kereszténygyalázó firkálmányért is kitüntetés jár.)

Behúzták a csőbe. (Simán lehet, hogy a német/belga/francia titkosszolgálat csapdát állított neki. Az összes titkosszolgálattal (is) puszipajtás Dezső András a HVG.hu-n azt pedzegette, hogy titkosszolgálati akcióra utal számos körülmény. Rendben. Ám aki nem jár illegális nudista rendezvényekre, szexpartikra, effélékre, azt nem lehet lépre csalni. Nem elég konzervatív családapának látszani, annak is kell lenni.)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 257 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért a nagy igyekezetben nem kéne a buziházasságot bevezetni.

A cikkhez pedig: ez egy nagy baromság. Ekkora szervezetnél egész egyszerűen lehetetlen teljesen kiszűrni az ilyen eseteket. Nem az SZKP-ról van szó, amit Sztálin irányít, hanem a Fideszről.

Szájer József lemondott, és bocsánatot kért. Eközben Lackner képviselő, Krinyó állami vagyonkezelőben ül, Gajda pedig tagja valami fővárosi korrupcióellenes bizottságnak! És ők nem egyszerűen abban sárosak, hogy kurvázáson vagy kokainozáson kapták őket rajta, hanem azon, hogy az egyikük nyíltan, dicsekedve elismeri, hogy ők hárman milliókat sikkasztanak el.

Kéne? Pártot, valójában semmilyen komoly szervezetet, nem szabad futtatni belső elhárítás nélkül, mert hiánya ide vezet. Totális hiteltelenítéshez.

Mesélte a házigazda, aki a közelben működő magánegészségügyi intézmény informatikusaként dolgozik, mióta befejezte a tanulmányait a belga nemzeti közszolgálati egyetemen.

Ha van emberi gyarlóság, önzés, bűn és kreténizmus akkor ez mind az volt.

Szájernek minél hamarabb és végleg távoznia kell a politikai és közéletből.

Köszönöm, okoska! :-DDD

" késes-baltás muszlim hóhérok" nyilván az azeri baltásra gondolsz elsősorban.

Innen üzenem Pilhál Tamásnak, hogy engem nem befolyásol Szájer József szexuális tevékenysége az esetleges drogozása sem. A FIDESZ/KDNP kormány esetében is azt fogom figyelembe venni, hogy milyen gazdasági, társadalmi, családcentrikus kormányzást folytat. Amennyiben ez nemzetépítő, saját és családom sorsát, életét előbbre vivő, akkor rájuk fogok szavazni. Amennyiben a jövőben nem ezt teszi, akkor nem fogok elmenni szavazni, mert jelenleg az ellenzéki oldalon nem látok olyan politikai erőt, amelyik ennek a célnak a megvalósítója lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés