Fekete-Győr: Egy politikusnak a hitelessége a legfontosabb értéke

2020. december 2. 16:37
A Momentum elnöke szerint Szájer József ügye egyértelműen közügy.

A Momentum elnöke az ellenzéki közös listáról, a 2022-es országgyűlési választásokról és a Szájer-ügyről is beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Fekete-Győr András szerint Szájer József ügye egyértelműen közügy. A Momentum politikusa azt mondta, hogy Szájer Józsefről régóta lehetett tudni, hogy meleg, mégis ő szövegezte az Alaptörvényt, ami szerinte „markánsan melegellenes”. Bár Rónai Egon műsorvezető felvetésére Fekete-Győr is elismerte, hogy Szájer József nemi identitása nem tartozik a nyilvánosságra, ekkor inkább azzal érvelt, hogy szerinte „egy politikusnak a hitelessége a legfontosabb értéke”.

Ha egy olyan pártban veszek részt, amely a melegek ellen uszít már évek óta és én magam egy meleg politikus vagyok, akkor nem tudok tükörbe nézni, ha pedig tudok, akkor köpjem magam szembe” – fogalmazott. A műsorvezető reakcióként rámutatott, hogy szerinte Fekete-Győr Andrásnak „nem volt joga a saját vélekedését kijelentő módban valakinek a szexuális beállítódásáról megjelölni egy élő adásban”.

 

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A momentum már elvesztette a hitelességét akkor, amikor összegyurcsányozták magát.
A momentumos homoszexuális nem probléma?

Vagy Donáth apuka ?
Mint lelkész????

,,A Momentum elnöke szerint Szájer József ügye egyértelműen közügy.,,

A választók majd 2022-ben a választáson döntenek és nem ez a félcédulás fog dönteni.

,,Ha egy olyan pártban veszek részt, amely a melegek ellen uszít már évek óta és én magam egy meleg politikus vagyok, akkor nem tudok tükörbe nézni, ha pedig tudok, akkor köpjem magam szembe,,

Hazudik a félcédulás, mert Szájer József nem uszított a melegek ellen, ahogy a Fidesz sem.

Szájer melegügyekben is megszólalt korábban:
,,Az azonos neműek élettársi kapcsolatának elismeréséről szóló 1996-os parlamenti vitában a Fidesz vezérszónokaként támogatta a baloldali-liberális kormány egyenjogúsító tervezetét.

2001-ben Szájer József azt nyilatkozta, hogy a Fideszhez mindig is közel állt az emberi jogok védelme - mondta ezt a melegek képviseletét is felvállaló Habeas Corpus szervezetnek válaszul, amikor Tarlós István akkori kerületi polgármester a Sziget Fesztivál melegsátrát bírálta.

Tavaly májusban a 168 óra kérdezte meg tőle, hogy a tízparancsolat betartása magánügy-e.

Nem, természetesen nem magánügy, de csak az egyénre vonatkozik, nem testületekre. A hívő emberek saját magukra vonatkozó álláspontja, amely összeáll az egyházra vonatkozóan is. Az állam nem alanya az erkölcsi és vallási dolgoknak. Az állam nem hívő. Az állam nem hisz Istenben, nem vezetője a római pápa, tehát ez egyéni döntés.

Abban, hogy a magyar állam meghirdetett politikája a keresztény Európa védelmezése, Szájer József nem látott ellentmondást. ,,
https://index.hu/belfold/2020/..


1. Fegyőr ne értekezzen a "hitelességről", mert a pártja folyamatosan adja fel az induláskor meghirdetett álláspontját. 2. Az alkotmány NEM "melegellenes". 3. Ezért Szájer, a Fidesz / és az összes más párt / nem-hetero tagjai problémátlanul és békésen élhetnek.

Fekete-Győr Andrásnak kellene tükörbe nézni és arcul köpni magát a hazugságai miatt.

,,Ha egy olyan pártban veszek részt, amely a melegek ellen uszít,,

Nem uszít, hanem nem fogja el, hogy a melegek házassága és a férfi nő házassága és az ebből származó gyermekek egyenlő család. Az aberrált liberálisok ezt akarják ráerőszakolni azokra akik a nemzet jövőbeni építőköve létrehozásán fáradoznak, és ezért sok mindenről lemondanak.
Aki ezt nem érti, másként érti az a nemzet ellensége.

Így igaz. Most akkor a francia pénzekről halljunk egy hiteles beszámolót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés