Coming out

2020. december 2. 20:16

Hargitai Miklós
Népszava
Azzal, hogy az ügy kipattan, egy illúzió biztosan véget ért.

„Kevés hasznosabb dolog történhetett volna Magyarországon az egyenlőség, a demokrácia és a nyilvánosság ügyével, mint a drogpartival kombinált homoszexuális orgián lazító, Fidesz-törzstag Szájer József lebukásának és az ereszcsatornán történő menekülésének esete.

Túl azon, hogy genderlobbi nincs, a brüsszeli meleglobboiról pedig (ha létezik, ha nem) ezentúl aligha nyilatkozhat úgy fideszes politikus bárhol Európában, hogy a szavait ne fogadja felcsattanó, hangos röhögés, van ennek a fordulatnak más, praktikus előnye is.

 

Egyszóval amikor a jogtudós Szájer a gyülekezési tilalom idején hiányos ruházatban, drogokkal megpakolt hátizsákkal az ablakon át angolosan távozott a brüsszeli csoportszex-partiról, nem csak a közéleti pályafutását zárta le, hanem az LMBTQ-tematikát is kihúzta a Fidesz kampánytervéből, és ezzel az érintettekkel együtt mindenkinek jó szolgálatot tett, akinek fontos Magyarország szellemi-lelki közérzete.

A Fidesz és Orbán Viktor pedig – azzal, hogy ezt kamu-témát elveszítette – coming outra kényszerült: nem a szexuális orientációjukról kell gyorsan kitalálniuk valamilyen hihető történetet, hanem arról, hogy a gyűlölködésen és az ellenséggyártáson kívül van-e valami más, értelmesebb ajánlatuk az ország számára. Ha van, talán még nem késő, hogy elmondják: januárban garantáltan elindul a 2022-es választás kampánya. Ha nincs, akkor mehetnek ők is Szájer után.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ebben a történetben a kijárási tilalom megszegése a bűn.
A magánéletben mindenki azt csinál egyébként, amit akar. És igen, irritáló és provokáló pl a Pride.

Jogilag.
Viszont a kábítószert nem hiszem el.
Az a hír, hogy nem volt meghíva. A szervező 10 főt hívott meg, de 25-en mentek el. Tehát voltak, akik vittek magukkal embert. Szájert is egy meghívott vitte magával.....

Mindenről lemondott. Ennél többet nem tehet. Emberileg mindent megtett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés