Büszke vagyok rá, hogy Karácsonyt képviselhetem

2020. december 1. 18:41

Schiffer András
Facebook
Azonosulni tudok azzal, amit a mesésen gazdagodó ingatlanmágnások fokozott teherviseléséről mondott, bár ettől még nem szavaztam rá.

„Szolgálati közlemény. Az oldalamat a mai napon elárasztó epeömlés okán szeretnék tisztázni pár dolgot. Közéleti jellegű pereket (igen, per és nem büntetőügy, képviselet és nem védelem) tipikusan az ügy miatt és ingyen szoktam vállalni. Utóbbit azért is, mert nincs kedvem alapot adni a »vanazapénz« c. faékegyszerűségű okoskodásokra, Akinek így is és a mai napon hiteltelenné váltam úgymond, bátran elhagyhatja az oldalamat. Mehet progresszív felebarátai után, akik a Pesti Tv-s szereplésem után, pusztán azért, mert bátorkodtam az ellentétes véleménybuborékban szerepelni, ugyanezt megtették.

Eddig sem kívántam és eztán sem kívánok a szektahívők kedvében járni. Büszke vagyok arra, hogy Orbánt képviselhettem 2007-ben a rendőrállammal szemben. Azonosulni tudtam azzal, amit a szemkilövetésekért felelős kormányzatról mondott, bár ettől még soha nem szavaztam rá. S büszke vagyok arra is, hogy Karácsonyt képviselhetem NER-lovagokkal szemben. Azonosulni tudok azzal, amit a mesésen gazdagodó ingatlanmágnások fokozott teherviseléséről mondott, bár ettől még nem szavaztam rá. Mindkét ügyben egyébként a véleményszabadság védelmében vállaltam jogi képviseletet. Nem mellékesen: ez a hivatásom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mandi! Miért vettétek le Bede, a 444, Szájert ekéző posztját? Szóltak a haverok?

https://www.gayvoyageur.com/et..

Itt szakállas bácsik másznak az ereszcsatornán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés