Két különböző világnézet csap össze

2020. december 1. 14:28
CÖF-CÖKA
MTI-OS
Még sok teendő áll előttünk, hogy naggyá tegyük az országunkat és a nemzetünket.

„Ma Magyarország szuverén jogállam, ugyanakkor folyamatosan és rendíthetetlenül ki kell állnia nemzetállami érdekeiért – de más európai nemzetek jogaiért is –, hogy Európa és benne hazánk megmaradhasson.

A vitában két teljesen különböző világnézet csap össze egymással, és nem alaptalanul merülhetett fel az aggodalom sokakban a most zajló folyamatok kapcsán: vajon van-e elég erő, hogy sikerrel ellent álljon Magyarország és annak vezetője – a vitában bennünket képviselő Orbán Viktor – a ránk zúduló támadásoknak, és lesz-e elég erő, hogy ezt a küzdelmet végig vigyük? A válasz benne foglaltatik a kérdésben, hiszen a magyar miniszterelnök sok-sok sanyarú és keserves évtized és a hazát eláruló, kiárusító, külső erők kegyeit kereső és kiszolgáló vezető után végre minket, magyarokat képvisel. És azt is ki merjük jelenteni, hogy ebben a harcában nincs egyedül – magyar emberek milliói tesznek újra és újra tanúságtételt a választási urnáknál, a nemzeti konzultációk során vagy éppen egy-egy Békemenet több százezer részvevőjének tagjaként.

Mivel sokan szeretnék a magyarokat térdre kényszeríteni, és mivel sokan ennek okán támadják a legkeményebb eszközökkel a magyar kormányfőt, hosszú távú küzdelemre kell berendezkednünk.

Ebből a szempontból is 2020. december 1. különös jelentőséggel bíró nap a magyar közpolitika történetében, a mai naptól ugyanis Orbán Viktor Magyarország leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöke. Gratulálunk! Nem kívánunk ünneprontók lenni, de még sok teendő áll előttünk, hogy naggyá tegyük az országunkat és a nemzetünket, ezért ez most nem az ünneplés, hanem a cselekvő tanúságtétel ideje.

Hajrá Magyarország!

CÖF-CÖKA vezetősége, Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány”

(MTI-OS)

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lemondott? Le.
Akkor meg?

Milyen botranyrol beszelsz?
Szajer lemondott, innen az igazsagszolgaltatas dolga az ugy.
Mindenki a szenvedelyenek lesz az aldozata, nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés