Teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája

2020. november 30. 20:48

Varga Judit
Facebook
Ebből is jól látszik, hogy az európai intézményeknek is kellemetlen teher már ez az ügy.

„Újhelyi István és a magyar ellenzék erőlködése ellenére ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája! Az ülésen sem a nemzeti kormányok, sem a német soros elnökség nem vett részt és az EP képviselőkből is csak hatan kívántak felszólalni.

Ebből is jól látszik, hogy az európai intézményeknek is kellemetlen teher már ez az ügy. A baloldal megalapozatlan támadásai lassan süket fülekre találnak. A LIBE-komédia megbukott, és ezen már nevetni sem lehet.

Irigylem azokat, akiknek a koronavírus-válság közepette ideológiai alapon történő nyomásgyakorlásra is jut ideje. Míg a demokratikusan megválasztott magyar kormány a járvánnyal küzd, az EP LIBE szakbizottsága továbbra is mindent megtesz, hogy mondvacsinált okokból minket támadjon. A 7. cikk szerinti eljárásokra hivatkozva a LIBE balliberális és migrációpárti képviselői ma délután is elmondták a szokásos Magyarországgal szembeni lózungokat.

A hab a tortán, hogy még a decemberre tervezett meghallgatás is elmarad a Tanácsban a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán.

Against all efforts of MEP István Ujhelyi and the Hungarian opposition, in the absence of interest, only six MEP wanted to intervene in the LIBE debate! Neither the German Presidency nor the national governments took part in the debate. All this proves that this matter is nothing but an unpleasant burden to the European institutions. Unfounded attacks by the left are gradually falling on deaf ears. The LIBE-comedy has failed, and one cannot even laugh about it.

I envy those who have time for exerting ideological pressure during the coronavirus crisis. While the democratically elected Hungarian government is busy tackling the pandemic, the EP's LIBE committee’s malicious crusade, based on falsehoods, continues.

Referring to the Article 7 procedures, LIBE's leftist pro-migration representatives echoed their usual mantra against Hungary this afternoon.

The icing on the cake is that even the hearing scheduled for December will be cancelled in the Council on the Article 7 procedure.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jót nevettünk vidéki versenyzőinken.
Jó munkát végzel Judit, köszönjük.

Mostanra esett le néhány EP képviselőnek, hogy a magyar ellenzék túltolta a biciklit.

Szerintem sincsenek egy súlycsoportban. Donáth könnyűnek találtatott.

Még annál is?:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés