Menczer: Ez teljesen leplezetlenül, maga a Soros-terv

2020. november 28. 16:05

„Hét pontban megrajzolják a migráció ívét a brüsszeli bevándorláspárti bürokraták” – szögezte le közösségi oldalán Menczer Tamás.

2020. november 28. 16:05
null

„Lakást valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak a héten megjelent brüsszeli stratégia. Ez, teljesen leplezetlenül, maga a Soros-terv. A lényeget 7 pontban foglaltam össze” – fogalmazott az államtitkár.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. november 29. 07:01
A migráció, a füvezés és a melegházasság nem veszélyezteti a kereszténységet. Ezt a pápa már kinyilatkozta.
Performan
2020. november 28. 22:00
Időről időre érdemes emlékeztetni rá, hogy a liberálisok migrációs politikája senkinek sem jó. Nem jó a migránsnak, nem jó a migráns hazájának, nem jó a befogadó ország polgárainak, nem jó Európának, nem jó az Uniónak, nem jó a világnak. Ezt nagyjából mindenki tudja - pár nyomorult agyatlan libsit leszámítva. Nekik küldöm ezt a régi videót: https://www.youtube.com/watch?v=FlVMW7g5QBI Felvetődik a kérdés: ha tehát senkinek sem jó, viszont mindenkit hátrányosan érint, sőt kifejezetten pusztító a hatása, mégis miért csinálják? Erre két logikus válasz létezik: 1. Nem tudják, mert hülyék, mint a segg ( hogy ez mennyire lehetséges, elég megnézni hozzá a csodálkozó arcokat a videón, amikor leesik a tantusz :) 2. A másik lehetőség, hogy tényleg pusztítani akarnak. Polgárt, nemzetet, kultúrát, gazdaságot, Európát. Mivel nem túl hihető, hogy a libsiknek összesen nincs több esze, mint egy döglött hintalónak - Sorostól Layenig, Webertől Timmermansig, Gyurcsánytól Cseh Katalinig, Clooneytől Joe Bidening - , valószínűbb, hogy pusztítani akarnak. Ezért kell az igazságot ország-világ elé tárni és minden köntörfalazás nélkül Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlítani őket, még ha nem is tökéletes a hasonlat, mivel ez utóbbiak - ellentétben a mai libsikkel - nem akarták elpusztítani az egész civilizált világot, csak annak egy részét.
Box Hill
2020. november 28. 20:11
Itt a Soros parancs részletesen. Figyelemre méltó szóhasználat: Népvándorlás levezénylés és kierőszakolás Open Society Foundations - International Migration Initiative Migration Governance and Enforcement Portfolio Review Prepared by Anna Crowley and Kate Rosin May 12, 2016 tehát: Nyílt társadalom alapítványok - nemzetközi népvándorlás kezdeményezés Népvándorlás levezénylés és kierőszakolás Feladatkör áttekintés Készítette Anna Crowley és Kate Rosin 2016. május 12.
mokány
2020. november 28. 20:00
Big Bráner ( Nagy Tesó) áll a terv mögött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik