Megpróbáltam némi megértéssel szemlélni Demeter Szilárd ámokfutását

2020. november 28. 18:28

Üzenem neki, ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be.

2020. november 28. 18:28
Vámos Miklós
Facebook

„Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni DSZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény.

De ez a nyilatkozata már az: »Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos. Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.«

Bárkinek megmutatom a BTK-ban a vonatkozó paragrafusokat. Most pedig üzenem neki, hogy ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. november 30. 09:56
Miklós, olyanok vagytok, mint a Gyalog galoppban a népek, akik bizonygatják, hogy az illető boszorkány...:)
Harangláb
2020. november 30. 09:55
"...Jaj, le ne maradjak, gyorsan nekem is meg kell szólalnom, nehogy megszóljanak!" :)))
cutcopy
2020. november 30. 07:48
Köztudott, a ti véleményetek szólásszabadság, a miénk bűncselekmény..
TMATMA
2020. november 30. 00:30
Azért az ország szerencséje, hogy ilyen türelmes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik