Kapcsold ki Viktor az elakadásjelzőt és szállj ki a kocsiból

2020. november 27. 10:48

Jakab Péter
Facebook
A kormányzás láthatóan nem megy.

„Orbán a mai rádióinterjújával is kitette az indexet

Jobban mondva az elakadásjelzőt, merthogy ismét kiderült, lövése sincs, merre kéne haladni, hogy kijussunk a válságból. Pár hete azt mondta, hogy az egészségügynek 50 százalék esélye van arra, hogy kibírja a nyomást. Egy nappal később azt, már 99,99 százalék az esély erre. Ma azt mondta, hogy nem lát biztató jeleket.

De legalább abban biztos volt, hogy mindenért Soros a hibás, ő meg a legkeményebb kormányfő Európában. Merthogy neki Brüsszel csak úgy ne szabjon feltételeket az uniós mentőcsomaghoz. Mi is ez a feltétel? Ne lopd el az uniós pénzt, hanem add oda magyaroknak. Mit is mondott erre ma Orbán? »Nem akarok kompromisszumot kötni. Találjunk megoldást.«

A kis buta nem tudja, hogy épp a kompromisszum a megoldás. A kompromisszum pedig így szól: nem lopom el az uniós pénzt, helyette kivezetem belőle Magyarországot a válságból.

Kapcsold ki Viktor az elakadásjelzőt és szállj ki a kocsiból. Mert a kormányzás láthatóan nem megy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 188 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab ész nélkül kapar, hogy valaki besegítse a parlamentbe, mert magától, ilyen nulla teljesítménnyel nem fog menni. De eljön az idő, amikor kiderül, hogy a Jobbik múltja és vele Jakab vállalhatatlan és kitúrják az összefogásból. Most még szükség van rá.

Mit akar ez a nyegle niemand? A szavazóik nagy részét elvesztették, a parlamenti frakciójuk törpül, s most a kormányfőt akarná oktatni? Előbb tanuljon meg egy pártot öszefogni, s utána nyögdécseljen valamit az ország-vezetésről.

Válaszok:
pollip | 2020. november 27. 12:19

Ráadásul ő közlekedik a menetirány szerinti bal oldalon.
Anno előzésbe kezdett, csattanás lesz vége.

Te meg állítsd le magad! Ez a kocsmai stílus lehet, hogy bejön az avasi lakhelyeden, vagy az ottani kocsmában. A megmaradt támogatóid lehet, hogy tapsikolnak ennek az alpári proli stílusnak, de ez nem menő ám a tanult, polgári keresztény körökben.

Még a guberálók is visszadobják, mint használhatatlan ócskaságot.

Számomra az az egyetlen rejtély miért nem veri meg valaki brutálisan ezt a férget. Magánemberként.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés