Kapcsold ki Viktor az elakadásjelzőt és szállj ki a kocsiból

2020. november 27. 10:48

A kormányzás láthatóan nem megy.

2020. november 27. 10:48
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Orbán a mai rádióinterjújával is kitette az indexet

Jobban mondva az elakadásjelzőt, merthogy ismét kiderült, lövése sincs, merre kéne haladni, hogy kijussunk a válságból. Pár hete azt mondta, hogy az egészségügynek 50 százalék esélye van arra, hogy kibírja a nyomást. Egy nappal később azt, már 99,99 százalék az esély erre. Ma azt mondta, hogy nem lát biztató jeleket.

De legalább abban biztos volt, hogy mindenért Soros a hibás, ő meg a legkeményebb kormányfő Európában. Merthogy neki Brüsszel csak úgy ne szabjon feltételeket az uniós mentőcsomaghoz. Mi is ez a feltétel? Ne lopd el az uniós pénzt, hanem add oda magyaroknak. Mit is mondott erre ma Orbán? »Nem akarok kompromisszumot kötni. Találjunk megoldást.«

A kis buta nem tudja, hogy épp a kompromisszum a megoldás. A kompromisszum pedig így szól: nem lopom el az uniós pénzt, helyette kivezetem belőle Magyarországot a válságból.

Kapcsold ki Viktor az elakadásjelzőt és szállj ki a kocsiból. Mert a kormányzás láthatóan nem megy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. november 28. 20:10
Kérem, Jakab! Hozna a sapkájában 10 kiló krumplit? ...... Köszönöm! Dehiszen még fér bele!
doncamillo
2020. november 28. 14:50
Szeretnél a helyére ülni, ugye, te szemét!
rókabácsi
2020. november 28. 13:41
libsi oldalról jött a jelzés! a rodhadt hús egy darabja vagy!
rókabácsi
2020. november 28. 09:37
és te? beléptél egy zsídó ellenes pártba! ócsároltad a zsidókat! felvétel van róla! aztán rájöttél, hogy zsidó származásu vagy! és m,ost mit csinálsz? felköptél és alá álltál! ház milyen zsidó származású vagy? olyan mintha KÁPÓ LENNÉL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik