Fidesz: Gyurcsány pontosan tudja, hogy a cél a migránsok beengedése

2020. november 27. 15:49
A párt közleményben reagált Gyurcsány Ferenc kijelentéseire.

A Fidesz azt közölte: „Gyurcsány Ferenc, mint a Soros-lista hazai vezére pontosan tudja, hogy az uniós pénzek politikai feltételhez kötésével Brüsszel valójában azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedje be a migránsokat. Soros kiadta a parancsot Brüsszelnek, hogy ne adjon uniós pénzt azoknak az országoknak, akik nem fogadnak be migránsokat, és Brüsszel most ezt a megrendelést teljesíti. Ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen, amiért a magyar emberek és a nemzeti kormány nemet mondanak a bevándorlásra.”

A kormánypárt szerint „sokféle eszközzel próbáltak eddig is nyomást gyakorolni, most éppen az uniós pénzek elvételével fenyegetnek. A leghatározottabban elutasítjuk ezt a zsarolást, és készek vagyunk Magyarországért minden vitát vállalni. Nyilvánvaló, ha Gyurcsány Ferenc és a baloldal lenne hatalmon, akkor nem lenne erről semmilyen vita, hiszen ők lazán beengednék a bevándorlókat Magyarországra, és bevándorlóországot csinálnának hazánkból.

(MTI-OS)

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azóta sem mondta meg.

Olvasol híreket?
Hetente megszólal egy brüsszelita és azt mondja, a migráció és a gender európai jog. Aki ezt nem tartja be, nem jogállam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés