Elhunyt Balázs Fecó

2020. november 27. 10:29
A zenész még november közepén került kórházba súlyos állapotban.

Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes, billentyűs 69 éves korában elhunyt – jelentette be az Apostol együttes hivatalos Facebook-oldalán.

Mint korábban beszámoltunk róla, a zenész november közepén kórházba került és súlyos volt az állapota. Ezt még Várkony Attila jelentette be a Retro Rádióban, azt már Facebook-oldalán írta le később, hogy Balázs Fecó megfertőződött a koronavírussal, és intenzív osztályra került.

Balázs Fecó korábban szívritmus-zavara miatt válságos állapotba került, de hosszú lábadozás után felépült betegségéből. Hosszú kihagyást követően idén augusztusban a raktárkoncert-sorozat keretében állt újra színpadra nagyzenekarral.

Címlapfotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, mit írt, de ikszeljétek ki. Nincs itt helye!

Részvétem a Családnak.

Ez de ritka egy szar év...

Fecó, jó srác voltál, és hallgatható, kellemes zenéd.
Nyugodj békében, és minden jó szándékú zenész, talán, vagy ez őrültség lenne, egyszer, odaát még hallhatjuk is a játékotokat...

Pont reggel gondoltam, hogy ma fogják bejelenteni, hogy meghalt.
Sok szép dalt írt. Felújította a kápolnát Sitkén.
Isten magához ölelte újabb elhunyt gyermekét.

Ha nálunk olyan szigorítások lettek volna, mint az osztrákoknál, kitört volna a parasztlázadás.

Kutasd ki azt a kontaktot, amelytől mondjuk egy vásárlás közben kapja el valaki a vírust. Talán nem kéne a hozzád hasonlóknak sunyi módon a védekezéssel szembeni bizalmatlanságot szítani, ezen keresztül az óvóintézkedések be nem tartását sugalmazni. Akár úgy, hogy jobb híján a Müller Cecília nyakában lévő keresztet kifogásoljátok, ezen keresztül hitelteleníteni őt. Csak egy példa a sok közül, de említhetném Kórozs Lajost, vagy Szabó Tímeát is.

Szurkoltok a minél nagyobb tragédiának, mert nincs más reményetek.

Ha csak a kis élelmiszerüzletek maradhatnának nyitva, semmi, Aldi, semmi Lidl, Spár, Tesco akkor fellázadnának nem csak a prolik.

Húzzál már el innen a fenébe, te károgó dékás!

Oppá, oppá! Te nem az "eredeti" "legkisebbek közül vagy"
Vele nem értek egyet, de legalább szépen tud fogalmazni, veled ellentétben.

Nem is volt arról szó, hogy megelőzzük őket. 2 hét várakozási idővel követjük, megmondta, Viktor.
Szigorítani ugyan szigorítottunk, de nem annyira, mint az osztrákok.

2020. NOVEMBER 13. 14:17
"Ausztriában bezárnak az iskolák, a kisebb üzletek nyitva maradhatnak, de a bevásárlóközpontoknak, ahol sok ember gyűlhet össze, le kell húzniuk a rolót a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében - jelentette péntek délelőtt az oe24.at osztrák hírportál.

Kurz azt kérte az osztrákoktól, hogy lehetőség szerint legfeljebb egy emberrel találkozzanak. "Minden egyes társas érintkezés eggyel több a kelleténél" - mondta.
Emellett a nap 24 órájára kiterjesztették a kijárási korlátozások érvényességét. Az új intézkedések kedden nulla órakor lépnek életbe, és egyelőre december 6-áig lesznek hatályban. Kurz elmondta: az a célja, hogy a mostani szigorú óvintézkedésekkel megmentse a karácsonyi időszakot.

Itt most Balázs Fecót gyászoljuk, nem tűnt fel?

Ha súlyos szívbeteg volt. Ha csinált egy izé koncertet, ha nem vigyázott eléggé magára, hogy a fenébe lehessen megmenteni?
Nem tudod, hogy egyből megtámadja a szívet tüdőket a covid?

Ha Szőcs Géza cukros volt, elhízott, magasvérnyomással, érelmeszesedéssel, keringési zavarokkal, ami egyenlő a szívbetegséggel, hogy a fenébe tudod megmenteni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés