A felelősség közös

2020. november 27. 11:09

Emberéletek és sorsok múlnak az EU-ból érkező segítségtől.

2020. november 27. 11:09
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

„Vajon akik a jelenlegi hatalmat oly nagy elánnal támogatják, tisztában vannak-e azzal, hogy emberek tízezreitől vonják meg a segítséget, amely az EU-ból érkezhetne. Vajon tudják-e, hogy az átláthatóság és a jogállamisághoz kötött összegek nem fognak megérkezni, és, hogy emberéletek, sorsok múlnak majd ezen.

Mert, ha igen, akkor ugyanolyan bűnösök, mint a nagyfőnök, aki egy nemlétező illúzió, a nagynemzet (nacionalizmus) víziójával kecsegtetve veri át az ország népének nagy részét.

A felelősség közös.

#jólátnihogymilyenvidámak

#tudjajólhogyhazudik

#lófasztvanittjogállam

#kintrőlisbelepofázok”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. november 27. 22:28
Micsoda? Közös felelősség? Csak egyszemélyi felelősség van mindig a világon. Hogy mindenki értse, ezért vannak különböző rendű vádlottak a felelősségre vonásnál.
józan paraszti ész
2020. november 27. 18:02
Egyébként ki a f@szom ez a pin@?
Krupp Skya
2020. november 27. 17:28
Ismerünk már titeket a bedőlt Svájci frank hitel óta. No meg az elvtársak csak egy kicsit kell várnotok aztán nektek is jó lesz szlogenetekről amit sikeresen toltatok 50 éven keresztül, kasul.
catalina9
2020. november 27. 17:26
Emberéletek és sorsok múlnak az EU-ból érkező segítségtől." helyesen: Emberéletek és sorsok múlnak az EU-ból érkező zsarolástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik