A felelősség közös

2020. november 27. 11:09

Péterfy-Novák Éva
Facebook
Emberéletek és sorsok múlnak az EU-ból érkező segítségtől.

„Vajon akik a jelenlegi hatalmat oly nagy elánnal támogatják, tisztában vannak-e azzal, hogy emberek tízezreitől vonják meg a segítséget, amely az EU-ból érkezhetne. Vajon tudják-e, hogy az átláthatóság és a jogállamisághoz kötött összegek nem fognak megérkezni, és, hogy emberéletek, sorsok múlnak majd ezen.

Mert, ha igen, akkor ugyanolyan bűnösök, mint a nagyfőnök, aki egy nemlétező illúzió, a nagynemzet (nacionalizmus) víziójával kecsegtetve veri át az ország népének nagy részét.

A felelősség közös.

#jólátnihogymilyenvidámak

#tudjajólhogyhazudik

#lófasztvanittjogállam

#kintrőlisbelepofázok”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így van, a felelősség közös. Például az EU felelőssége is megkérdőjelezhetetlen, hogy egy világjárvány közepén a forrásokat ideológiai hűségeskühöz köti.

Válaszok:
Megtalálta | 2020. november 27. 11:21
OberEnnsinnen | 2020. november 27. 11:50

Várható volt, hogy ez lesz a szöveg. Mi meg a lengyelek lesznek a hibásak a költségvetés nem-elfogadásáért, nem pedig azok, akik a költségvetésbe csempészték bele a jogállamisági szemetüket. Most meg megy a szokásos könnyes szemű érzékenyítés.

Ez a Péterfy-Novák Éva is egy köpedék gennyzsák.

A költségvetés elfogadásának hajrájában csempésztek be elfogadhatatlan követeléseket, ezzel kényszerítve minket és a lengyeleket arra, hogy vagy gyorsan megszavazzuk, vagy mi leszünk a feketeseggűek, mert nem agyunk hajlandóak megszavazni ezt az árukapcsolt jogi szeméthalmazt.

Nem véletlen, hogy még az utolsó hetekben jöttek elő elembétékurva jogokkal, hogy ez is a jogállamisági biankó része. A napokban jött elő az EB azzal, hogy az Isztambuli Egyezményt is kéne már ratifikálni, ez is bekerült a csomagba, az utolsó utáni pillanatban. És hol van még az év vége.

"„Vajon akik a a judeoliberális G. Sorost oly nagy elánnal támogatják, tisztában vannak-e azzal, hogy emberek millióinak miért van szükségük egyáltalán - "segítségre"?"
Megmondom: az ilyen aljadék Péterfy-Novák Évák miatt...

Micsoda? Közös felelősség? Csak egyszemélyi felelősség van mindig a világon.
Hogy mindenki értse, ezért vannak különböző rendű vádlottak a felelősségre vonásnál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés