Orbán retteg, hogy elveszíti a következő választásokat

2020. november 26. 8:19

Szabó Tímea
Facebook
Tudjuk, hogy trükközni fognak a választókerületekkel.

„Egyetlen jogszabályi kötelezettsége lett volna a kormánynak a választási törvénnyel kapcsolatban: hozzon létre Pest megyében plusz egy egyéni választókörzetet. De ezt Orbán Viktor nyilván nem akarja, hiszen az önkormányzati választás óta egyértelmű: Budapestet és Pest megyét is gyakorlatilag megnyerte és 2022-ben is meg fogja nyerni az ellenzék. Orbán nyilván nem akarja, hogy az ellenzéknek plusz egy mandátuma legyen. Ehelyett olyan módosító javaslatot nyújtottak be a választási törvényhez, amellyel nyíltan lehet csalni a határon túli szavazatokkal.

Tudjuk, hogy trükközni fognak a választókerületekkel is, a pártfinanszírozással is és sok minden mással is, mert Orbán retteg. Retteg, hogy elveszíti a következő választást.

Üzenjük neki, hogy retteghet is: 2022-ben le fogjuk váltani a kormányt, és közösen egy tiszta és élhető országot építünk!

Addig is, nézzük meg, mit kezdenek, az egyetlen tisztességes választási törvényhez benyújtott javaslattal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A demokratikus választások néha azzal járnak, hogy utána kormányváltás történik. Timike csak nem azt akarja sejtetni, hogy az általa hőn óhajtott kormányváltás nem csak kormánykörökben adhat okot rettegésre?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés