Mi történik a kórházakban?

2020. november 26. 12:39

Írd meg nekünk!

2020. november 26. 12:39
Donáth Anna
Facebook

„A magyar egészségügyet régóta arra kényszeríti a hatalom, hogy szégyenbe zárkózzon. Tíz éve nő a homály a kórházak működése körül. A civilek évek óta egyre nehezebben jutnak hozzá a fertőzési adatokhoz. Már a koronavírus előtt probléma volt, hogy az egészségügyi intézményeink jelentenek plusz kockázatot. A koronavírus előtt is félő volt: a veszélyeztetett korú vagy állapotú hozzátartozónk a kórházban kap el egy fertőzést, lesz tüdőgyulladása, és veszítjük el végül emiatt.

A Fidesz-kormány pedig mindezeket tapasztalva nem szappant, béremelést és hatékonyabb ellátást biztosított, hanem tiltásokat, titkokat és katonákat.

Az egészségügy meglévő bajait tragikusra növelte a koronavírus. Minden külföldre üldözött ápoló, elmaradt kórteremfelújítás, hiányzó mentőautó kormányzati kudarca életeket kockáztat. Ahhoz, hogy változtassunk, előbb meg kell ismernünk a teljes igazságot. Ez jogállamban természetes lenne, Orbán Viktor viszont nem így kormányoz. Ezért a saját kezünkbe kellett vennünk ezt is. Három momentumos fiatal még a tavaszi hullám idején elindított egy oldalt. Itt gyűjtik a tapasztalataitokat, arról, hogy mi történik a kórházakban.

Íme, a felhívásuk:

Arra kérünk Téged, kedves magyar orvos, ápoló, kórházi takarító, portás, vagy bármilyen egészségügyi dolgozó, hogy oszd meg velünk az egészségüggyel kapcsolatos tapasztalataidat ezen a honlapon!

Arra kérünk Téged, kedves magyar ember, aki saját magán vagy szerettén keresztül élte át a koronavírus betegséget vagy a kórházaink jelenlegi működését, hogy oszd meg ezen a honlapon tapasztalataidat!

A reményt keltő tapasztalatok legalább olyan fontosak, mint a negatívak, de tisztában vagyunk azzal, hogy a retorziótól való félelem sokakat visszatart attól, hogy élményeikről beszámoljanak. Ezért alakítottuk ki ezt a felületet úgy, hogy teljesen anonim módon tudd megosztani a magyar emberekkel azt, hogy Veled mi történt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. november 29. 03:32
Gyurcsány klán idejében az egészségügyi dolgozók a tanárok béremelést nem kaptak.
bagira
2020. november 29. 03:29
Ápolók fejenként 500ezer forint juttatást ,november elsején 20% béremelést kaptak , 2021 január 1től 20% béremelést kapnak , orvosok 100% béremelés , házi orvosok béremelést kapnak . Donáth hazudozik összevissza . Katonák a kórházak működését segítik ballisi donáth sérelmezi , a betegek a magyar nép ellensége. Ha kormányra kerülnének jót nem várhatunk tőlük .
bagira
2020. november 29. 03:14
Bezzeg 2002-2010 ferkó idejében a homály nem nőtt , beteg tisztán látta a saját halálát ,kórházakat osztályokat gyógyszertárak bezárta , betegnek gyógyulási esélye se volt a váró listán a virágzó nyomorban .
bagira
2020. november 29. 03:06
Mi van , kérdezd Kórózst és a pártársát Athinát . Gyártanak neked hazug történeteket még a szét álló füled leesik . Kapsz tőlük hazug kitalált hátborzongató horror történeteket. Hány eurót ér neked mennyit fizetsz egy csöpögő vérű beteg hazugságért , szaftos szét nyílt hasú össze nem vart beteg történetért . Árat mondj .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik