Ismét a csepelieké a bajnokok sorát kinevelő sportklub

2020. november 26. 10:15

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány visszavásárolta a Csepel SC Alapítványt az Indotek Grouptól.

2020. november 26. 10:15
Németh Szilárd
MTI-OS

 „Tizenöt évig küzdöttem azért, hogy a csepeliek visszakaphassák a helyi baloldali politikusok által tönkretett, szétlopott, majd eltékozolt sportklubot. Azonban ezzel már nem, csak a jövőnknek biztos alapot és követendő példát adó dicsőséges múlttal szeretnék foglalkozni. Egy új, egységes, modern Csepel SC-t építünk, amely méltó lesz ahhoz az 1912-ben alapított klubhoz, amelynek a nagyszerű sportolói 20 olimpiai, 75 világ- és 45 Európa-bajnoki címet szereztek a magyar nemzetnek

A fejlesztéssel és működtetéssel az eredeti célt és annak kedvezményezettjeit fogják szolgálni, mivel a Csepel SC alapvetően a kerület, tágabb értelemben a főváros és agglomerációja dolgozói és azok gyermekei egészséges életmódjának elősegítésére, sportolásának biztosítására jött létre. Kedvezményezettjei: Budapest XXI. kerületének lakossága, szabadidő-, diák-, tömeg- és versenysportja.   

A Csepel SC kerületünk méltó jelképe, ugyanúgy, mint Weiss Manfréd öröksége vagy épp a csepeli HÉV. Ezért az abban zajló sportélet újjáépítésével minden csepeli nyerni fog. Az ő nevükben is hálásan köszönöm - a sportot nemzeti ügynek, stratégiai ágazatnak tekintő - Magyar Kormány anyagi és erkölcsi támogatását. Hiszem, hogy a sportolók, edzők, mesterek és szurkolók támogatásával, munkájával, kitartásával és tehetségével a Csepel SC ismét a legnagyobb magyar sportklubok közé kerülhet.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas2
2020. november 27. 00:52
Gratulálok Szilárd, csepel jó kezekben van!
Vakfolt
2020. november 26. 14:01
Jujj de jó, legalább Gerci most már tud tervezni, hogy hova teszi a hajléktalanokat, a városházán már nagyon karcos a levegő..
kispufi
2020. november 26. 13:53
Épp a Régi idők focija c. Fb-oldalon keseregtünk minap, hogy egy négyszeres bajnok futballcsapat többet érdemelne a lepukkant sporttelepénél és a Blasz1-nél. Szorítok. És emlékszem a bajnoki döntős kosár- meg röpicsapataikra is, a Szigeti Veszedelem ultracsoporttal.
kortárs
2020. november 26. 12:22
Gratulálunk Szili! Jó munkát, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik