Hadiállapot van, béke nincs

2020. november 26. 14:37

Mi a reakció vagyunk, amely igyekszik helyrebillenteni a természetes rendet.

2020. november 26. 14:37
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Mit gondolnak, melyik a legnagyobb baloldali hazugság, amellyel nemcsak napjainkban, de hosszú évek óta áltatni igyekeznek a választókat? Az, hogy ők a szakemberek, a technokraták, akik politikai meggyőződés nélkül igyekeznének megoldani az összes problémát? Talán a jóemberkedés (sic!) mítosza, ahogy megpróbálnak mindent erkölcsi piedesztálról szemlélni, és bárki, aki ez ellen vétene, még ha csak véletlenül is, az egy fasisztoid vadállattá válik a szemükben? Esetleg – ez a legújabb dumájuk, főleg a baloldali összefogáshoz frissen csatlakozott alakulatoknak – a jobboldalnak a bűnös, meghaladott XX. századisággal való rokonítása, szemben az ő friss, zöld, felvilágosult és törzsi gondolkozástól mentes progressziójukkal?

Bár mindegyik hazugság, de egyik sem a legnagyobb.

Az ócska szemfényvesztések legócskábbika ugyanis az, ahogy mindig arra hivatkoznak, hogy a jobboldal folyamatos hadiállapot-hirdetése miatt nem tudnak megnyugodni a kedélyek, különösen a közkedélyek. Hiszen a nyugodt, megfontolt, az európai értékeket messzemenőkig elsőrendűnek és magukra nézvést kötelezőnek tekintő baloldaliak csak folyamatosan védekezni kényszerülnek, mert ez a gaz, balkáni konzervativizmus nem hagy nekik levegőt, nem nyugszik, nem vonul vissza, nem alkuszik. Ez és csakis ez a probléma, a konszolidáció hiánya. Amennyiben – mondják ők – a jobboldal megértené, hogy eljött a fegyvernyugvás ideje, akkor végre lehetne tárgyalni. Mit tárgyalni, megegyezni, egyetérteni, közös értékekben megállapodni, kétségbevonhatatlan axiómákat lefektetni, oroszlánnak bárány mellett legelni!

Igen, ez a legnagyobb hazugság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2020. november 27. 17:27
Gender, gender, gender, soros, soros, soros, gender, soros, gender, soros, soros, soros. Ki kell lépnetek.
jánosbácsi
2020. november 26. 22:13
Trombitás egy politikai útonálló. Olyan mint a gazdája.
Google
2020. november 26. 22:04
A Magyarorszagon vilaghires filozofusno megmondta, hogy mire szamithatunk: nem lesz itt nyugi! Ugye, Heller Agi? Es ebben az esetben tudta is, hogy mit beszel. Latom a ballib barataimon, valosaggal kihozza oket a sodrukbol, ha latjak, nem mindenki osztja az orban-fobiajukat. Sot, egyesek a jelen plan-, vagy pandemia idejen is probalnak bekeben, magasabb energiaszinten elni. Ez a folytonos meszarosozas, gyanusitgatas, felelem es panikkeltes, bosszuvagy, IFA-platozas, olyan alacsony energiaszinten tartja az elkovetot, hogy az csak beketlen lehet.
Pelso j.
2020. november 26. 20:17
Te-ti definiálnátok a természetes rendet...?:) Csak a ti elvtelen, becstelen, antihumánus pöffeszkedéseteket hazudjátok rendnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik