Torzultra mosott agyak

2020. november 24. 16:22

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Hálát adtam a sorsnak, hogy nekem nem kell balliberálisnak lennem.

„Nem gondoltam eddig sem másképp, de a járvány második hullámának idején minden kétséget kizáróan bebizonyosodott számomra, hogy sokkal jobb, ha az ember nem balliberális. Így is nehéz elviselni azt a töméntelen mennyiségű ostobaságot, álhírt, összeesküvés-elméletet, amit a haláltól rettegő emberi elme naponta rázúdít a világra. De egyenes út lenne a szellemi megsemmisüléshez, ha részt kellene venni ezek előállításában. Márpedig az elmúlt hetek történései azt mutatják, hogy a hazai ellenzék semmi mással nincs elfoglalva, mint annak kényszeres bizonygatásával, hogy a kormány nem készült föl a járvány kezelésére és semmit nem tesz az emberi életek megmentéséért.

Ezzel szemben a kabinet folyamatosan figyeli a környező országokban zajló folyamatokat, naponta vizsgálja és értékeli, hogyan alakul a megbetegedések és a halálozások száma idehaza, tudósok hada ad tanácsot rendszeresen az operatív törzsnek, amelyik katonás rendet és fegyelmet vezetett be az egészségügyben és a társadalmi élet vírus által leginkább veszélyeztetett területein.

Mindeközben a parlament egészségügyi bizottságának szocialista elnöke kamuvideót gyárt és propagál arról, hogy a kormány intézkedései több ember haláláért felelősek, mint a vírus maga, majd miután lebukott, lejárt szavatosságú álstatisztikák lobogtatásával folytatja ugyanazt az elmebajt az ülésteremben.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés