Nézők előtt rendezhetik a darts-vb-t

2020. november 24. 10:54
Tizenhat versenynapot tartanak, csak karácsonykor és szilveszterkor lesz szünet a vb-n.

December 15-én kezdődik és január 3-ig tart a darts-világbajnokság, amelynek mérkőzéseit a koronavírus-járvány ellenére nézők előtt rendezhetik Londonban. A világszövetség (PDC) megerősítette a verseny dátumát és helyszínét, utóbbi a korábbi ellenkező híresztelések ellenére ismét az Alexandra Palace lesz. Miután a brit kormány hétfőn bejelentette, hogy jövő szerdától – korlátozott számban ugyan, de – visszatérhetnek a nézők a sporteseményekre, a PDC is abban reménykedik, hogy az év legfontosabb tornáját szurkolók előtt bonyolíthatja majd le.

„A hétfői bejelentés után intenzívebbé válhatnak az egyeztetéseink az illetékes hatóságokkal, hogy március óta először nézők előtt játszhassunk Nagy-Britanniában” – mondta Barry Hearn, a PDC vezetője. A tervek szerint a megadott időszakban 16 versenynapot tartanak, csak karácsonykor és szilveszterkor lesz szünet a vb-n.

(Fotó: A skót Peter Wright a holland Michael van Gerwen ellen játszik a dartsvilágbajnokság döntőjében a londoni Alexandra-palotában 2020. január 1-jén. MTI/EPA/Sean Dempsey)

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés