Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia

2020. november 24. 8:38

Karácsony Gergely
Facebook
Budapest helyzetét, ahogy cégeiét is a szolidaritást nélkülöző kormányzati sarcpolitika teszi még nehezebbé.

„Ma bemutattam a BKK vezető munkatársainak Walter Katalint, a társaság január elsejével kinevezett vezérigazgatóját. A közösségi közlekedés fejlesztése és fenntartható pályára állítása – mind klímavédelmi, mind pedig pénzügyi szempontból – prioritás volt számunkra már azelőtt is, hogy a világot, így hazánkat és Budapestet is térdre kényszerítette volna a koronavírus-járvány. Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia; Budapest helyzetét, ahogy cégeiét is a szolidaritást nélkülöző kormányzati sarcpolitika teszi még nehezebbé. De mindez csak arra sarkall bennünket, hogy ne lassítsunk, hanem gyorsítsunk az úton, amelyen elindultunk.

Ehhez pedig egy olyan tapasztalt menedzserre volt szükségünk, mint Walter Katalin, aki a versenyszférában nemzetközi nagyvállalatok pénzügyi, befektetési, szervezeti stratégiáját menedzselte, majd a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatójaként is a legracionálisabb, leginkább közpénzkímélő működésért dolgozott: a szolgáltató cégek összevonásának koncepciója is az ő nevéhez fűződik. Fendrik Lászlónak, aki megbízott vezetőként irányította a BKK-t az elmúlt félévben, megköszöntem helytállását és továbbra is számítok szakértelmére pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozíciójában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gergő, amit te sarcpolitikának nevezel, az éppen a szolidaritás. Szerintem te a szolidaritást csak úgy tudod értelmezni, hogy veled kell annak lenni. Csak szólok, hogy fordítva is létezik ám ez a fogalom.

Semmiféle számításotok nem volt, csak bedobtatok pár jól hangzó baromságot. Amit persze a magasan művelt budapesti liberális szavazóközönség jól megkajált, egyem azt a magas intellektusukat.

Ezt a tényt kell egyfolytában ismételni, akár plakátokon is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés