Má’ megin’ megszűnt a’ Index!!!

2020. november 24. 19:11

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Itt az ideje az ENSZ csapatok bevonulásának, nem kétséges. George Clooney is megmondta!

„Ez persze a megjelenést nem érinti, pusztán csak annyi történt, hogy a már eddig is a NER által leuralt Indexet, nyilván erőfitogtatásból, a NER újra elfoglalta, felgyújtotta, beszántotta a helyét sóval. Majd a túszul ejtett részvényeket megvásárolta az eddigi tulajdonostól és a főszerkesztő közös megegyezéssel távozott. Ha Sztálin tudta volna, hogy ilyet is lehet, nem vesződött volna a Gulaggal, meg az agyonlövéssel. Itt az ideje az ENSZ csapatok bevonulásának, nem kétséges. George Clooney is megmondta!

Az Index, nyilván az általa követett militáns ultraliberális álláspontnak is köszönhetően hosszú ideje veszteséges. Meg azért, mert az előző, atombombával elpusztított szerkesztőségben sokan dolgoztak keveset nagy fizetésért. Tudják az a társaság, amely a halála után összetarhált 300 misit, és amelynek Telex nevű lapját nem olvassa senki sem. Kérem Ön se kattintson oda, higgye el hozomra, hogy ezek az újságíró zombik élnek és virulnak. Mindent vittek magukkal az Indexből, ami értékes volt, még azelőtt, mielőtt a NER lovagok feldúlták (haha, szójáték a volt főszerkesztő nevével) a szerkesztőséget. Legfeljebb néhány álhírt és hazugságot hagytak ott, amit az új szerkesztőség becsületesen reciklált is.

Mondjuk, ha nem tudtuk volna, hogy az Indexet elfoglalta a NER, nem vettük volna észre, mert a jobboldalt, a magyarokat, a kormányt gyalázó tartalmak száma nem csökkent, a fél- és félreinformációk, a valós tények hamis színben tűnő feltüntetése is ottfelejtődött valahogy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogyhogy? Hiszen nemhogy diktatúra van, de sajtószabadság sincs!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés