Z. Kárpát alkalmasnak tartja Jakab Pétert miniszterelnök-jelöltnek

2020. november 22. 15:48
A Jobbik tiszteletben fogja tartani egy előválasztás eredményét – hangsúlyozta a politikus.

Az ellenzéki pártok egyáltalán nem ugyanazt gondolják a világról, sokszor vannak közöttük áthidalhatatlan ideológiai különbségek. Lehet, hogy majd egyszer ezeket le is bokszolják egymás között, de most „a demokráciát felzabáló fideszes hadsereget” kell visszaszorítaniuk” – mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a Klikktv-nek adott interjújában.

Szerinte ennek a kulcsa az, hogy addig egyeztessenek a vitás témákról, amíg mindenki számára elfogadható konszenzus születik. A politikus arról is említést tett, hogy pártja korábban a több lista koncepcióját támogatta, de végül azt a konstrukciót fogják támogatni, amely a legtöbb ellenzéki szavazatot képes bevonzani.

Kérdésre a politikus kijelentette, biztos benne, hogy lesz miniszterelnök-jelöltje a Jobbiknak, szerinte Jakab Péter teljes mértékben alkalmas lenne erre, de személyi döntést még nem hozott az elnökségük. Ám azt is hangsúlyozta: a Jobbik tiszteletben fogja tartani egy előválasztás eredményét.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Lipóciában is azon töprengünk, hogy Feri elveszítette lendületét, Geri meg egy kerület irányítására is alkalmatlan, s a mostani háborús helyzet egy olyan harcos miniszterelnököt igényel, mint amilyen Jakab lehetne.

Ha már felsorakoztunk Bíró mögé, akkor a következő lépést is megtehetjük, már holnap be kell jelentenünk, hogy a koalíció miniszterelnök-jelöltje egyedüliként Jakab Péter. Fiatal, dinamikus, diplomatikus, szellemes vitapartner, a balliberális értelmiségi körök kedveltje, támogatottja, de a magyarországi cigányság is a Jobbikot tekinti a hazai kisebbségi jogok élharcosának, így 22-ben a többségük Jakabot támogatná.

Már Brüsszel is felfigyelt képességeire, de Berlinben és Párizsban is nagy tekintélynek örvend, szívesen látnák e helyeken is a miniszterelnöki székben. S Jakab nincs egyedül, Z.Kárpát, mint az MTA levelező tagja mögött széles értelmiségi bázis található. Klárinak elég lesz a külügyi tárca, Feri pedig lehetne kormányfői tanácsadó. Az ország csak nyerne ezzel a felállással, s a hazai zsidóság is.

Legrosszabb esetben Jakabnak miniszterelnök-helyettesnek kell lennie.

"Z. Kárpát alkalmasnak tartja Jakab Pétert miniszterelnök-jelöltnek"
Rendben. Odamegy az úrnához 2022-ben és leadja rá a szavazatát.
Senki nem fogja ebben megakadályozni.

Mert a Föld gömbölyű.

Ellenzéki választási győzelem esetén elég hisztis helyzet alakulna ki, amiben J.P. nagyon is megfelelő miniszterelnök jelölt lenne.

Csak mernél mást mondani, kirakna a pártból eszelős petike.

Megnevettettél bennünket ferdeszáj

Jóképű volt, mielőtt a démoni erők erőt vettek rajta.
Azóta az őrületet látni a szemében.

Kicsit jobban gondold át. Karácsony és MZP max. bábnak jók. Karácsony már az, MZP csak szeretne az lenni. Aki egy frissen felmosott előcsarnokból akarja elhitetni, hogy az amerikai külügyben volt, az eleve samesznak jelentkezik be. Orbánnak a cipőjét nem köthetné meg ez az ígéret földjéről hazatért senki. Ott sem vitte semmire, hát jelentkezett ügynöknek, mint a háború utáni hazatért moszkoviták.

Most annyit tehetnek, hogy azért imádkoznak, hogy a szentesi önkormányzatnál senki ne haljon meg koronavírusban.

Meghasonlott önmagával. Lelki toprongy ez a jákob Petike.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés