Gyurcsány, a virológus

2020. november 22. 8:45

Sitkei Levente
Magyar Nemzet
Mikor a Szovjetunió vörös ragyogását figyelte Gyurcsány, akkor volt trendi odahúzódni a vezérlő csillag alá.

„Egyszerre több irányból is támad a DK. A Gyurcsány-párt politikusa azt mondta szombaton, hogy az Európai Bizottságnál akarják elérni, hogy Magyarországon ne próbálhassák ki azt a vakcinát, amelyet Oroszországból hoztak, mert szerintük az oltóanyag veszélyes, nemcsak a magyarokra, de innen továbbkerülhet más európai országokba is, tehát rájuk is. A másik támadás egy online petíció, amelyet alá lehet írni a párt honlapján, azt célozva, hogy az orosz és a kínai vakcinát ne támogassa Magyarország, mivel a párt virológusai – azaz gyakorlatilag az egész párttagság – úgy véli, azok nem hatékonyak, sőt veszélyesek, és csak politikai megrendelésre készültek el.

Nagyon jó lenne, ha akkor, amikor valaki politikai pályára lép, először ezerszer elismétli magának, tükör előtt, hogy én most embereket fogok képviselni, és bizonyos vörös vonalakat semmiképp nem fogok átlépni, hiszen nem szabad életekkel játszani. Az ilyen helyzetek, mint a járvány, ezt a felelősséget kell, hogy előhívják. Mert senki se tudja, pontosan hogyan lehet megállítani a vírus terjedését, csak utakat keres az összes ország a világon, minden szakértelmét csatasorba állítja, az egészségügyi rendszert megerősíti, a szükségesnél is nagyobb erőforrásokat csoportosít át, hogy nehogy baj legyen a végén, s időközben figyeli a többieket, hátha valaki megtalálta a hatékony ellenszert. Minden nappal időt nyerünk, egyre közelebb van a vakcina elkészülte, de a kutatóorvos heuréka-kiáltásától a tesztek befejezéséig, majd a különböző országokban a törzskönyv kiadásáig, a tömeggyártásig és a leszállításig, az általános átoltásig és a védettség megszerzéséig nagyon hosszú az idő. Addig még keményen kell dolgozni mindenkinek. Nemcsak az orvosoknak és nemcsak a korlátozásokat betartó lakosságnak, de a politikai elitnek is, beleértve az ellenzéket is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a pandemia vagy plandemia helyzet nehez ugy. Koteltanc, egy huzd meg-ereszd meg, mindenki ugy egyensulyoz, ahogy tud.
Gyurcsanyek nehez helyzetben megmutattak, mit tudnak, most, hogy Jakabikokkal es Fegyorokkel egeszultek ki, meg komiszabbaknak tunnek, ahogyan panikot keltenek, hazudnak es uszitanak. A nemzet ellen valo vetek, amit ok tesznek.

Az en eletemet Gyurcsanyek ne vedjek, kikerem magamnak!
Az en eletemet vedi a Joisten, ha megerdemlem. Gyermek sem vagyok mar, vedem en inkabb magam, mint Jakabbikok meg Gyurcsanyabbak vedjenek... meg teged!

Es azonkivul Gyurcsany es b. neje mar orvosok is lettek, csak eppen azt a diplomajukat sem talaljak?
Ne csinaljatok mar az orvoslasbol is politikat, szar lesz akkor az is!

Gondolom, nem tudod, hogy hozzáértő magyar szakemberek bevizsgaljak az összes vakcinát az itthoni engedélyezés előtt. Tehát nem OV mondja meg, hogy melyik vakcinát lehet itthon alkalmazni.
Én bízom a magyar kutatókban, szakemberekben, virologusokban.

Még madarat is boncolt.

Melyik segíti hosszabb távon az energiagazdalkodast?

Inkabb azt, amit a Magassagos Unio lat jonak, azt az oltast adjak be, mar ha egyaltalan lesz es kotelezo lesz.
A vakcinaorulet helyett inkabb a kezelesre kellene a hangsulyt helyezni, ott az AIDS, ott a Hepatitis C, azokat is virus okozta -es nem ma- es hol a vakcina?

Nekem már kedvet csinált Gyurcsányi az orosz vakcinához:-)))
Ha ennyire küzd valami ellen, az tuti, hogy jó:-)

El tudom képzelni, hogy egy idős DK szavazónak nem mindegy, hogy mikor kapja meg a vakcinát. Ha az orosz lesz először kész, partutasitas miatt nem engedik magukat beoltatni......

Az atomerőmű még inkább termeli.
A Gyurcsányi idejében imádták az atomerőművet, remek kifizetohely volt ballib politikusok számára.

Miért nem kár értük? Pont az érdekükben szóltam, te meg leírod őket. Nem tudok helyeselni.

Persze, hogy nem rossz, hiszen termeli az áramot.

Gyurcsánynak ezt adták ki feladatnak. Valamilyen , valakinek az üzleti érdek mozgatja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés