Deutsch: Európai uniós önkény válthatja a korábbi kommunista önkényt

2020. november 22. 10:00
„Mi sem a keleti, sem a nyugati önkényből nem kérünk” – jelentette ki a Fidesz EP-képviselője.

Sok évtizednyi keleti, kommunista önkényt válthat fel egy nyugati, európai uniós önkény az EU-támogatások jogállamisági kritériumokhoz kötésével – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

„Köszönjük szépen! Mi sem a keleti, sem a nyugati önkényből nem kérünk” – jelentette ki Deutsch Tamás, aki hangsúlyozta, hazug és bosszantó módon a jogállamiság kifejezése mögé bújva akarják a lengyelekre és a magyarokra kényszeríteni például a bevándorlókat, valamint az azonos neműek házasságának elismerését.

Az egyenjogúság feltétele, hogy mindenkinek a véleménye számít

Kiemelte, a tagállamok egyenjogúságának alapvető feltétele, hogy a legfontosabb kérdésekben mindenkinek a véleménye számít, mindenki érdekeire, szempontjaira oda kell figyelni    Az Európai Unió nemzetállamok hatékony együttműködési mechanikájára épült fel és a siker záloga csak az lehet, ha erről az útról nem tér le – mondta, hozzátéve, az unió alapszerződésében nem véletlenül szerepel az a megoldás, hogy a legfontosabb döntéseket teljes egyetértéssel kell meghozniuk a tagországok állam- és kormányfőinek.

Deutsch Tamás szerint így ha valaki vétót emel, az nem csinál mást, mint él azon jogával, hogy jelzi: nincs meg a teljes egyetértés. Úgy fogalmazott, sokan remélték, hogy „kimondott vagy ki nem mondott zsarolásokkal, nyomásgyakorlásokkal” jobb belátásra lehet bírni a lengyel és a magyar kormányfőt, ők azonban nem engedtek ennek.

Nem kerülhető meg a magyar és a lengyel vétó

A kormánypárti politikus megjegyezte, az unió hétéves keretköltségvetéséhez és 750 milliárd eurós újjáépítési alapjának elkezdéséhez megegyezésre kell jutni, „tehát lesz megegyezés, bármennyire is harcoskodnak most sokan”. Aláhúzta ugyanakkor, a magyar és a lengyel vétó nem kerülhető meg, mert a lengyel és magyar polgárok nem tudnak elfogadni olyan uniós döntéseket, amelyek alapján a brüsszeli bürokrácia kénye-kedve szerint a tagországokra erőltetheti a bevándorlók kötelező befogadását.

„Mi nemet mondunk a bevándorlásra és nincs az az isten”, aminek hatására az Európai Unió politikai vagy anyagi kényszerrel, zsarolással, fenyegetéssel meg tudná változtatni ezt az álláspontot – mondta a Fidesz EP-képviselője.

Magyarország elsőként mondott nemet az illegális bevándorlásra

Deutsch Tamás szerint az európai országok Magyarország kivételével feltették a kezüket, amikor tömeges illegális bevándorlóáradat indult a kontinens felé, sőt „vannak olyan kibicek, élükön Soros Györggyel, akik egyenesen üdvösnek tartják ennek a folyamatnak az erősítését”.

Magyarország elsőként, de már nem egyedüliként mondott nemet erre, és azóta azt kell hallgatnia, hogy jogellenesen akarja megakadályozni a bevándorlók belépését – mondta.

A kormánypárti politikus kitért arra is, az alaptörvény a magyar társadalom elsöprő többségének értékválasztása alapján nem teszi lehetővé azonos neműek házasodását, így ha az Európai Unió hozna egy ezzel ellentétes irányelvet, akkor büntetéseket is kiszabhatna az országra, arra hivatkozva, hogy Magyarország nem tartja be a jogállamisági szabályokat. Megjegyezte, az EU-ban van szándék az azonos neműek házasságának elismertetésére, korábban Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője is ezzel a céllal kampányolt.

(MTI)

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lengyel gendersemleges övezet nem kapott uniós forrást. Ideológiai alapon. Ez csak a kezdet.......

Sajnos, a helyzet pont nem az, amit te erőltetsz.
Az USA-ban már nyíltan beszélnek erről: (gépi fordítás)
A baloldaliak „átképző táborokat”, „osztagok kilövését” javasolják, és megtiltják a beszélgető rádiót, hogy 75 millió Trump támogatót „átprogramozzanak”
2020. november 20., péntek, írta: Hírszerkesztők

( Természetes hírek ) A baloldaliak válaszoltak egy Twitter-szálra, és azt kérdezték: „Hogyan programozhatsz le 75 millió embert?” azzal a javaslattal, hogy Trump támogatókat „átnevelési táborokba” internáljanak, és minden konzervatív beszélgetős rádiót be kell tiltani.

(Paul Joseph Watson cikke újra megjelent a Summit.news oldalról )

Egy ellenőrzött felhasználó kért „nürnbergi tárgyalásokat”.
„Megnéztem Németországot, és megláttam, mit tettek a nácikkal. Mert ugyanazzal a mentalitással foglalkozol - mondta egy másik.

- Újratanító táborok a menthetők számára - mondta egy másik. Lövészcsoport visszavásárolhatatlan rossz tartalmakért Egész családokat gyűjtsön össze, hogy a betegség ne terjedjen. ”
https://twitter.com/xenomorphe..

"Általánosságban úgy gondolom, hogy az átnevelő táborok jó dolog" - tette hozzá egy másik.

Egy másik a „rádió talk show műsorvezetőinek eltávolítását kérte az éterből, a gyűlöletbeszédre vonatkozó törvények szigorú alkalmazásával”.

- Vágja le őket teljesen. Hirtelen és azonnal fejezze be a hamis információk áramlását ”- mondta egy másik, és felszólította az összes jobboldali híradót, hogy„ haljanak meg ”.

Egy másik válaszadó „Trump-zászlók betiltását” kérte.
https://twitter.com/philade928..

A baloldaliak „átképző táborokat”, „osztagok kilövését” javasolják, és megtiltják a beszélgető rádiót, hogy 75 millió Trump támogatót „átprogramozzanak”
A demokraták most aktívan erőszakkal fenyegetnek Trump által kinevezett szövetségi bírák ellen - hol van az Igazságügyi Minisztérium?
A Dominion vállalkozó azt állítja, hogy személyesen látta, hogy Detroitban „csalárd cselekmények történtek”
25 NIGHTMARE dolog, ami akkor fog történni, ha Joe Biden megnyeri a választást
Kutatás: A Facebook tényellenőrző rendszere „sérülékeny” az elfogultsággal és a visszaélésekkel szemben
Szélsőbaloldali szélsőségesek mémeket használnak a közösségi médiában erőszak felkeltésére: jelentés
Baloldali LUNACY: Az NPR támogatja a zsákmányolást azáltal, hogy az Antifa szerzőjét népszerűsíti, aki azt a társadalom ELŐNYÉNEK VÉDELMEKént védi
Baloldali rettegés: A fekete ember lő Trump szurkolóinak csoportjára, akik békésen demonstrálnak Dél-Karolinában
A konzervatív újságíró figyelmezteti a szenátust: "Az antifa erőszak terjedhet az egész országban!"
https://www.naturalnews.com/20..

Csak, ha lépünk, minden európai patriótával közösen:
Az Európai Unió MINDEN szervét, intézményét át kell adni a valódi Európai Parlament - a 28 tagállam nemzeti parlamentjeinek küldöttei - kezébe.
A jelenlegi EU Parlament, Bizottság, Emberi jogi Bíróság, OLAF és minden ismert szervezet azonnal feloszlatandó, mihelyt az Európai Tanács, a kormányfők tanácsa erről dönt.

Válaszok:
pollip | 2020. november 22. 11:05

A minelnökök tanácskozása előtt Ursula ismertette a migrációs csomagot. Egy hete az egyik biztos szerint csak az az állam lehet jogállam, amelyik elismeri az lmbrzxfhjjhjj összes kívánt jogát.
Csak össze kell rakni.......
Az EP nagyobb hatalmat akar magának, mint amekkora a minelnökök tanácsának van.
Az unió kilátásai nem túl jók.

Az a baj, hogy a mai napból indultok ki és nem gondoltok a következményekre.
Nem tudok olyat, hogy valaki emiatt nem lett volna beengedte a határon.
Viszont minden ovi és általános iskola köré jogi védoőfalat kell húzni.

A szerződést újra kell tárgyalni!

Tényleg hihetetlen a valóság. De ez van.

Szívesen olvasom, mert legalább az egészséges életmódért működik, ha ez neked nem ismeretlen...

Nem lehet mindig brusszeles mutogatni......
Az ellenzék minden bújával-bajával Brüsszelhez szaladgál. A mi ellenzékünk azon dolgozik, hogy Brüsszelből Moszkvát csináljon.

Az biztos, hogy nem ebbe léptünk bele.

Szia!
Az biztos, hogy remek hely a Hazánk!:-)

Megváltozott a véleményük azóta.

Ezt. Ezek ugyanazok.

"Deutsch: Európai uniós önkény válthatja a korábbi kommunista önkényt"
Ez ugyanaz a kommunista önkény, semmi változás.
Először: bolsevik kommunizmus
Másodszor: demokratikus kommunizmus
Harmadszor: emberarcú kommunizmus
Negyedszer: eurokommunizmus
Ötödször: globalo-spekuláns kommunizmus
Hatodszor. sémi-náci kommunizmus

A Fidesz ma is ugyanezt vallja.
Mi a gondod vele?

Hasznos időnként más pályáról idézni:
"Megosztás ›
Profilkép
Strindberg • egy órája
Weber vergődik. Régóta. A legutóbbi EP-választások megint nem őt igazolták, hiszen a CSU-jának, 2019-től csak 6 EP-mandátuma lett, a korábbi 8 helyett. A CDU ugyanígy levizsgázott s csak 23 EP-képviselöre tett szert, a korábbi 34 helyett. A Fidesz/KDNP 13 képviselöi mandátuma (korábban 12) nem vesztes trendet igazol a választóinál. Azt is jó tudni, h a kirugásra szánt Fidesz, kétszer annyi mandátumot ad az EPP-nek, mint az összes svéd v holland párt együtt (6 - 6), háromszor annyit, mint a belgák (4) s lényegesen többet, mint a franciák (8), az olaszok (7) v az osztrákok (7). Az is megjegyzendö, h az EPP, 2004-tól számitva elvesztette az EP-mandátumainak jó 1/3-át, aminek okát talán Weber személyének alkalmasságában is kellene keresni, hiszen amióta ő főnökösködik, azóta egyre jobban zsugorodik az EPP."
Tehát itt absztrakt állítás lenne Deutsch Tamást hibáztatni bármiért, talán egyért mégis: lehetne keményebb, mert a felkészültsége megvan hozzá. Pl.: Brüsszelt nevezhetné nyugodtan Új-Moszkvának. Sorost nevezhetné Mihail Sorosnak, vagy George Szuszlovnak és így tovább...

Az a bajom, hogy nem bízom a bíróságokukban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés