Orbánozott egyet George Clooney

2020. november 21. 21:48
A színész azt mondta, új karakteréhez a gyűlöletet Bolsonarótól és Orbántól merítette.

George Clooney orbánozott egyet interjújában, melyet a GQ magazinnak adott. A színész legújabb filmjében, a Netflixen hamarosan megjelenő filmjében, a Midnight Sky-ban való alakításáról beszélt, melynek ő a rendezője is. Az interjú végén egyszer csak előkerült a düh és a gyűlölet, melyet szerinte elkerülhetetlen volt elsajátítania a szerephez: itt került képbe Orbán Viktor magyar kormányfő és brazil kollégája, Jair Bolsonaro is. A színész úgy fogalmazott, hogy a világ tele van gyűlölettel, „nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”. Szerinte ha továbbra is ez jellemzi a világot a következő 30 évben, könnyen olyan „sorsra juthatunk”, mint a megrendezett világa.

Clooney és felesége, Amal közismerten liberálisak. Korábban is voltak politikai akcióik: indítottak már többek közt kampányt az amerikai fegyvertartást szigorító tüntetések támogatására is.

A kijelentés a 30. perc után hallgatható meg:


Összesen 300 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon"
Te megnézted Orbánt Magyarországon?

A kerites jol fizet.
Szegeny Clooney is 14 taskat, 1-1 millioval mindegyikben, ajandekozott a 14 baratjanak, mert mar felvetette otthon a penz. Hogy szerethetik ezt a mar-mar Sorost az o kis baratai!
Vajon Epsteinnek rola is voltak tortenetei, vagy mire fel ez a nagy ugybuzgalom? Hogy az aranyos szajacskajat neki is ossze kellett bolsanaroznia meg orbanoznia...
A magyar baratai elmondhattak volna neki az egyszerubb formulat is: O1G, tadam!

Ez lenne Clooney?
Nem okos akkor a ficko!
Azt hittem, George bacsi ma is onti bele a zset.

Aki az RTL-t nezi, az mar bunteti magat. Hova kellene tovabb buntetni azt a pocet?

Nobelre meg senki nem terjedztett fel teged?
Nagyon erik neked.

Ja, ja.
Clooney is szegyelli, hogy o amerikai, mert Trumpot szidtak a CNN-en eppen.

Én meg Clooneyzok egy jót, hogy a fene a jódolgodat, hogy semmi probléma sincs Amerikába? Velünk kell foglalkoznod, Orbánt szidnod, te bájgúnár!?

A rossz fára ugatsz fel:
"A kiengesztelhetetlen gyűlölet a nép ellenségeivel szemben az, ami az egyik legfontosabb elve a kommunista erkölcsnek." - mondta Visinszkíj 1938-ban. Akkor vérbíró volt. A háború utáni nürnbergi perben pedig a Szovjetunió részéről kiküldött főbíró.
(Richard Overy: The Dictators, Hitler's Germany, Stalin's Russia, W.W. Norton and Co., 2004, 302.old.)

Sokat gondolkodtam azon, hogy mi visz rá egy népszerű művészt arra, hogy ilyen sarkosan állást foglaljon. Eddig az emberek többsége szerette, ezután a fele utálni fogja. Aztán rájöttem. Nem érdekli őt sem ez a fél, sem az a fél. Egyszerűen az elitnek szeretne megfelelni és várni tőlük a vállveregetést.

Ez nem Clooney esetében késztetett először gondolkodásra, hanem hazai "sztárjaink"., Koncz Zsuzsa, Bródy, Padödő stb.
És ne gondold, hogy az USÁ-ban ez máshogy van - Tom Hanks népszerűségének szerinted nem ártott, hogy ilyen ellenségesen, nyíltan kiállt Trump ellen? Még én is ellenszenvvel tekintek ezek után rá, aki pedig nagy tisztelője voltam.

A média ennyire át tudja mosni egy intelligens ember agyát??
Akkor már feltehetem azt a kérdést hogy valóban diktatúra van Belorussziában?

Az a baj csak, hogy egy híres szinészre a világon ezerszer annyian figyelnek, mint pl. VJ-re, bármennyire is logikusan magyarázza az ügyet. Ezek a megjegyzések sokat ártanak a nemzetközi hírünknek.

Hitler meg szerette a kutyákat.
Lenin meg egy alkalommal, egy elérzékenyült pillanatában nem lövetett a tömegbe.

A liberális pont annyira szabadságpárti, mint amennyire te székely vagy. Akár az is lehet, hogy a gyökerek azok, de ahogy az eszme, úgy te is teljesen elfajzottál, szégyene vagy őseidnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés