Szélesebb a vállnál az arc

2020. november 20. 7:53

Pilhál György
Magyar Nemzet
Hogy tenyérbemászó a karanténban is dolgozó külügyminiszternek címzett beszólás, azon – Fegyőrről lévén szó – természetesen nem lepődik meg az ember.

„Hogy ki ne szoruljon a mozgalmas közbeszédből, ismét »beszólt« a Face­bookon Fekete-Győr András showman, a Momentum kirakatembere. (Minden napra kell egy kis karbantartó kabaré az ellenzéki oldalon – Gyurcsány ugyan naponta szerepel, ám az ő kunsztjai az évek során ellaposodtak, kacagni legfeljebb a borvirágos orrán lehet.) Ezt írja a tápos emberke Szijjártó Péter focisikereket üdvözlő posztjára: »Szia, Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti. Közben szólnék, hátha nem látszik a »családi támogatással« vett luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad!«

Hogy tenyérbemászó a karanténban is dolgozó külügyminiszternek címzett beszólás, azon – Fegyőrről lévén szó – természetesen nem lepődik meg az ember. Megszoktuk, ő ilyen. (Ahogy egy kommentelő írja: »Szélesebb a vállnál az arc.«) Mondta már azt is: „Miniszterelnökként csak akkor fogok találkozni Putyinnal, ha kivonta csapatait Ukrajnából.” Meg azt is, hogy »Addig fogjuk ütni a rendszert, amíg össze nem roppan!«. Nem is a konkrét Szijjártó-reagálásról van szó – hőbörögni, beszólni, ármánykodni – ez itt a lényeg. Erről szól a Momentum.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy tenyérbemászó a karanténban is dolgozó külügyminiszternek ...

Most is a Lady Mrd-on gályázik a zseléshajú?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés