Karácsony Gergely fejezze be a kormány állandó hibáztatását

2020. november 20. 18:16

Fidesz Budapest
MTI-OS
A fővárosi emberek együttműködést várnak a politika szereplőitől.

„Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását. A fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben. A hét elején beharangozott lakosságot érintő megszorítási terveket határozottan elutasítjuk. A főpolgármester azon szándékát azonban támogatjuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat "vízfején" kíván spórolni.

A főpolgármester-helyettesek számának csökkentése, az egyes cégek és azok vezetőségeinek összevonása jó irány. A konkrét intézkedéseket azonban szeretnénk látni, számtalan kérdés csak a megvalósítás során fog eldőlni. Fontos lenne tudni például:

- A most bejelentett szerkezeti változásokból évente milyen összegű megtakarítást remél? Bízunk benne, hogy komoly számítások vannak a tervezett intézkedések mögött.

- A bécsi és a berlini stadtwerke modell mintájára készülő fővárosi cégből miért került ki a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.?

-A BKK-nál tervezett vezérigazgatói csere jelenthet-e bármi változást annak fényében, hogy Draskovics Tibor a háttérből egyszemélyben irányítja az egész vállalatot?

Fidesz Budapest”

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem fogja abbahagyni, mert semmi máshoz nem ért, mint mások hibáztatásához.

Ha valaki ennyire nem tud nehez helyzetekhez alkalmazkodni - most az egesz vilag ezt kenytelen tenni -akkor az mondjon le es ne naponta itassa uton-utfelen az egereket!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés