Férfinak lenni annyi, mint...

2020. november 20. 19:09

Új Egyenlőség
Facebook
...békésnek, civilnek, puhának, minden macsóskodást, militarista kultuszt, fegyvert és erőszakot ellenzőnek lenni!

„Szeretnénk helyesbíteni. Férfinak lenni: érzékenynek lenni, empatikusnak, megértőnek, pacifistának, lágynak, békésnek, civilnek, puhának, minden macsóskodást, militarista kultuszt, fegyvert és erőszakot ellenzőnek lenni!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra! Férfinak lenni annyit jelent, hogy pontosan tudja , hogy felelősséggel tartozik az Istennek, a hazájának és a családjának. Erős lélekkel észreveszi a segítségre szorulókat és nem fél segítséget nyújtani annak akinek kell. Nem mástól várja a felemelkedését, hanem tesz érte!

Én ilyen fiúkat neveltem és nevelek, akik biztonságot adnak a társuknak és a gyerekeiknek. Nem mindenhatóak, de lehet rájuk számítani. És nagyon sajnálom, hogy nem volt és nincs lehetőségük fegyverrel bánni!

puhának??? Feléjük az impotencia is erény?

Kicsit böngésztem a facebook oldalukon. Ezek bzmg feketöves bolsevikok:

https://www.facebook.com/event..

Engels 200

Szociális Demokráciáért Intézet és Politikatörténeti Alapítvány és Intézet szervezésében
2020. november 27., péntek, 15:00 UTC+01

1820. november 28-án született Friedrich Engels filozófus, politikai teoretikus, író, a Kommunista Kiáltvány társszerzője. A nagy gondolkodó születésének 200. évfordulója előtt tisztelegve 2020. november 27-én 15 órától on-line konferenciát szervez az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja, a Politikatörténeti Intézet Társadalomelméleti Műhelye és a Szociális Demokráciáért Intézet.

Az emlékkonferencia programja:

Megnyitó: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke

Az új férfiideál a nő.

Én, természetesen kihagytam :) Bár az évfolyamomat még elvitték egy évre katonának, de engem nem soroztak be. Mondjuk soha nem is éreztem rá igényt. Gyerekként sokkal jobban szerettem a babáimmal játszani. Igaz, nem neveltek gender semlegesen. Aztán, amikor felnőttem, akkor is szerettem babázni. Szültem is 10 gyereket.

Nem. Én elégedett voltam a női szerepemmel és rettenetesen hálás voltam a kicsi fiaimnak, hogy megvédtek a sárkánytől. Ők voltak az én hőseim. De nem fogtam fegyvert, nem cserélek olajat az autómban, de kiadnám szívesen a parancsot, hogy nyergelj,fordulj!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés