Sikert értünk el

2020. november 19. 7:44

Donáth Anna
Facebook
Ezért Orbán egész Magyarországot büntetni akarja!

„A járványkezelés és a vele járó válság mutatja meg, mennyire igaza volt azoknak a szavazóknak, akik tavaly tavasszal a Momemtum programjára voksoltak. Azt követeltük, hogy a Magyarországra érkező uniós pénzeket kórházra, iskolára és munkahelyekre költsék. A koronavírussal küzdve pedig pont itt vagyunk ma a legnagyobb hátrányban.

Szörnyű terhelés alatt vannak az egészségügyi intézmények és dolgozók. Digitális oktatás helyett csak sodródik a közoktatás, tanárok, szülők és diákok próbálják ellensúlyozni a kormányzati mulasztásokat. Tömeges a munkanélkülivé válás, és még több lehet az újabb lezárások miatt.Mindhárom dimenzióból az uniós pénz hiányzik. Az, amit elloptak. Mi azonban megalkottunk végre egy valódi eszközt, amivel büntethetővé válik az EU-s pénzek körüli politikai korrupció és az igazságos és emberséges jogállam leépítése. A használatát nem lehetetlenítheti el vétóval egyetlen cinkos kormány sem.

Az Európai Unió tagállamait is zavarja ugyanis, hogy több ezer milliárd forint tűnt el 2004 óta minden eredmény nélkül. Látják, hogy a magyarok nem lettek gazdagabbak annak ellenére, hogy a pénzt, amit küldtek, rájuk kellett volna költeni. Ehelyett csak Orbán Viktor strómanjai lettek dollármilliomosok uniós eurókból és magyar adóforintokból.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lássuk be, havi 6 mila egy kis szómágiáért, ovis szintű árulkodásért, nem rossz pénz.

A te fejedből sodródik az ész, méghozzá jó messzire, te alattomos, hazug kis hülye. Kopj már le a tanárokról, diákokról, szülőkről, és az egész közoktatásról, amihez annyit értesz, mint tyúk az ABC-hez!

Majd, ha neked lesz 2-3 gyereked, akkor követeld a digitális oktatást, majd megnézném, hogy tudsz megbirkózni otthon vele.
Még főzni sem tudsz! Akkor majd főzhetnél, tanulhatnál a gyerekeiddel, mosás, takarítás egyebek.
Az általános iskolák, óvodák, bölcsődék, amig tudnak kitartanak.

Látom te kis demagóg butuska nem véletlen, hogy nem választottak vissza téged a párttársaid a vezetőségbe.
Még a saját momentumosaid sem bíztak benned, mert
hazudsz, mint a vízfolyás.

Rónai Egonnál is leégtél a napokban a hazugságaiddal.

Hogy beszélsz te Donáth kacsáról?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés