Fekete-Győr Szijjártónak: Szedd már össze magad!

2020. november 19. 10:52
„Van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük” – reagált a külügyminiszter focisikereket üdvözlő posztjára a momentumos politikus.

Szenzációs őszt tudhat maga mögött a magyar labdarúgás: a Ferencváros 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a válogatott pedig két akadályt is leküzdve kvalifikálta magát a nyári, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra. A nemzeti csapat emellett megnyerte az előzetesen igen nehéznek ígérkező Nemzetek Ligája csoportját is, oda-vissza legyőzve a törököket, és négy pontot szerezve a jóval előrébb rangsorolt szerbek ellen.

Mindezekre reagálva írta közösségi oldalán Szijjártó Péter, hogy „na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a »minek kellenek stadionok?« jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó. Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

A külügyminiszter feltehetően Muszbek Mihály 24.hu-nak adott interjújára reagált, amelyben a sportközgazdász élesen bírálta a magyar labdarúgásban uralkodó viszonyokat. „Csinálj köz- vagy oligarchiapénzzel felpumpált klubot és vegyél sok milliárdért játékost. Ez esetben minden évben biztos BL-főtáblás vagy” – jelentette ki Muszbek hozzátéve, hogy hiányolja az élvonalbeli csapatokból a magyar játékosokat. Szerinte a horvát, cseh, szlovák, szerb, és román utat kellene követnie magyar labdarúgásnak, ami arról szól, hogy nevelj sikeréhes harcosokat, próbáld megtanítani egy kiválasztott sportág legfontosabb tudására.

Szijjártó szavait pedig Fekete-Győr András nem hagyta szó nélkül. Mint ahogy a 888.hu cikkéből kiderül, a Momentum elnöke egy napon belül „milliomos focistázott”, majd közösségi oldalán gratulált az Izland elleni győzelem után a magyar csapatnak.

Csütörtökön pedig az alábbiakat írta Facebook-oldalán: „Szia Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti. Közben szólnék, hátha nem látszik a »családi támogatással vett”« luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad!

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki kinyitja a száját, az proli a NER-ben

Kurva kemény lett a Koncsita is. Ha a homokozóban összeeresztenék Karigerivel, vajon melyikük nyerne?

KBA98 2020. november 19. 12:19
8
Te aljas nyüvedék! Meg mersz szólalni? Szijjártó betegen is dolgozik! az elmúlt 75 év legjobb külügyminiszterét ne merészeld piszkálni

Sőt még a Lady Mrd-re is csak dolgozni ment az Adriára, hogy több legyen a Balaton...
(És nem volt taggyűlés sem.)

Ez a kommunikációs stílus szerintem akkor is nevetséges. Ez tipikusan az, amikor a bolhafing méretű hülyegyerek azért szájal nagy pofával a másikkal, mert a közelben van egy felnőtt, és tudja, emiatt nem kell félnie attól, hogy cserébe kap egy maflást. Nem vak ez a román, csak bátor.

Köhög a bolha.
2022-től majd ennek a pimasz beszólásait is hallgatnom kell a Parlamentben.
De nem baj, felmosórongynak ez is jó lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés