Este megkaptam Dorosz Dávid barátom lemondó levelét

2020. november 19. 21:56

Karácsony Gergely
Facebook
Budapest jövője és az önkormányzatiság is tét a következő választáson.

„Este megkaptam Dorosz Dávid barátom lemondó levelét. Dávid azt a tiszteletreméltó döntést hozta, hogy a pozíció és tisztség helyett a munkát választja, hogy a Párbeszédet, illetve a közös ellenzéket segítve kizárólag a kormányváltásért dolgozik. Az elmúlt 30 évben kevés ilyen gesztust láttunk.

Dávidnak igaza van abban, amit levelében ír: Budapest jövője és az önkormányzatiság is tét a következő választáson. Dávid egyik kampányfőnökömként győzelemre segítette a tavalyi októberi főpolgármesteri kampányt, az ország egyik legjobb kampányszakembereként nagy szerepe kell, hogy legyen a 2022-es kormányváltó kampány sikerében is. És szükség lesz szaktudására a közös ellenzéki program klímavédelmi és fejlesztési fejezeteinek kidolgozásában.

Mindezek miatt nehéz szívvel, de a kormányváltás fontosságának tudatában, sok beszélgetés után úgy döntöttem, elfogadom Dávid lemondását. Barátságunk és szövetségünk sosem a pozíciókon, hanem a közös értékeinken, és egymás iránti tiszteleten alapult.

Köszönöm Dávid Budapestért végzett munkáját, az általa elindított programokat. Vezetésével a klímavédelem tucatnyi városházi munkatárs addigi “földalatti” munkájából központi üggyé vált, még ha ezt el is takarták a kormánnyal való napi csaták. Ez így is fog maradni, amire garancia a kiépült új szervezeti rend.

11 éve egy sikeres kampány menedzsereként ismertem meg, 11 hónap múlva biztosan egy sikeres, győzelemre készülő kampány meghatározó tagja lesz. Az egész ország érdeke, hogy egy kormányváltás után zöldebb, szabadabb és igazságosabb hely legyen a városunk és a hazánk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Menekülés a süllyedő hajóról.

Igen:-) a pozíció helyett a munkát választotta:-) tehát eddig nem dolgozott.

Ha dorosz úgy dolgozik a kormányváltáson, mint a
karbonsemlegességen, akkor a fidesznek 4/5-e lesz.

Hajrá!

"Inkább a nemét tippeljük meg. Szerintem nő lesz."

Is.

Egyik MSZP-s ismerősöm gonoszkodott velem. Azt mondta, hogy ugyan pártja már harminc éve nem baloldali, de 22-ben azért fog ismét a balliberális koalícióra szavazni, hogy végre győzzenek, lebontsák a kerítést, jöhessnek a migránsok, aminek nyomán olyan békés állapotok között éljünk, mint a svédek, hogy ennek okán úgy érezzék a budapesti zsidók magukat, mint Malmöben érezte magát az ottani zsidóság, azaz ma nincs zsidó Malmöben, a bevándorlóknak köszönhetően.

A főpolgármester bevallotta: a barátja a helyettese. Remek baloldali demokrácia példakép. Eddig még Sztálin se vitte.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés