Trump hívei nem adják fel

2020. november 14. 19:10
Az elnök gépkocsioszlopánál tüntettek, amikor elhaladt mellettük a washingtoni Fehér Ház közelében.

Donald Trump amerikai elnök támogatói tüntetnek, amint a politikus gépkocsioszlopa elhalad mellettük a washingtoni Fehér Ház közelében 2020. november 14-én. Trump nem ismeri el Joe Biden demokrata elnökjelölt győzelmét a november 3-i amerikai elnökválasztáson, és választási csalásra hivatkozva több helyen is bírósághoz fordult.

(Szöveg, fotó: MTI/EPA/SIPA pool/Chris Kleponis)

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos, úgy néz ki, nem lehet a tömeges csalást visszacsinálni. Olyan ez, mint nálunk a taxisblokád idején: nem lehetett a nagyszámú taxist büntetni.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. november 14. 20:34

Valahol igen, mint a taxisblokád, de ez a csalássorozat eleve úgy lett felépítve, hogy ha vége a szavazásnak, új szavazást nem lehet elrendelni, tehát: nem a szavazat valódi száma a mérvadó, hanem, amit a szavazókörök "összesítői" kimondanak.
Ez az utolsó négy szó a kulcs a csaláshoz.

Olyan csalás volt, hogy párját ritkítja, csak ti elvetemült balliberálisok vagytok képesek pszichopatára, demens öreg emberre szavazni. Úgy csaltak a szavazatokkal, mint 1947-ben nálunk. Halottak is szavaztak és ezt már bizonyította a Trump csapat. Szóval be van bizonyítva . A véleményed pedig nem tény. Bár ti ezt hiszitek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés