Dühös az Amnesty International

2020. november 13. 17:20
De a szervezet nem adja fel, továbbra is harcol a homofóbia ellen, legújabb bejegyzésében pedig drag queenként ábrázolja Orbán Viktort.

Bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán az Amnesty International, aminben putyinoznak és lengyeleznek egyet, majd azt írják, hogy „2020-ra a magyar kormány odáig jutott, hogy már nem elég a puszta gyűlöletkeltő kormányzati kommunikáció, törvényerőre emelik a kirekesztést: májusban a transz emberek nemének jogi elismerése, most pedig az azonos nemű párok örökbefogadása került a tiltólistára (járulékos veszteségként pedig az egyedülállók és élettársi kapcsolatban élők is).

„Dühösek vagyunk és szomorúak. Biztosan közületek még sokan így éreznek. De nem adjuk fel, és ti se tegyétek. Együtt vagyunk ebben, melegek, heterók, transzok és ciszek, egyedülállók, házasok, gyermeket nevelők és nem-nevelők, mindenki, aki egy egyenlőségen és emberi jogokon alapuló Magyarországon akar élni.

Mi továbbra is minden erőnkkel ezért dolgozunk, elég volt a homofóbiából és a transzfóbiából!” – zárul a bejegyzés, amelyhez az Amnesty egy fotót is csatolt, ez a miniszterelnököt drag queenként ábrázolja.

Az Amnesty Internationalt egyébként Soros György is támogatja.

Nyitókép: https://www.facebook.com/amnestymagyarorszag/posts/10158817529241575

Összesen 215 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán drag queenként ábrázolni a lehető leghomofóbabb dolog. Abszolút öngól.

A miniszterelnök, amellett, hogy persze dobta nekik a menetrend szerinti gumicsontot, amin jól elrágódhatnak, ezzel egyidejűleg óriási szívességet is tett nekik. Végre ismét igazolhatják, hogy van létjogosultságuk. Van értelme a létüknek, a harcuknak. Szerintem tökéletesen értelmetlen ez a permanens békeharc, de nyilván nem én alkotom a közönségüket, hanem a lánglelkű progresszívek.

És végre az ellenzéknek sem kell minden nap a járvánnyal foglalkozniuk, azzal, hogy hol ki hány lélegeztetőgépre nem tett maszkot. Végre ők is harcolhatnak valamiért, például, hogy aki most még féltranszheteróbuzeráns euroafromuszlim, az is lehessen egy teljesen néger nő, ha arra támad kedve.

Egyébként ezért rohadtul veszélyes fegyver a "gyűlöletbeszéd" jogi kodifikálása. Onnantól, hogy bekerül a BTK-ba, nagyon könnyen elcsúszhat odáig a dolog, hogy "aki engem megbánt", az a gyűlöletbeszéd bűnébe esett.

Én nem adnék ilyen fegyvert az állam kezébe, mert ez a fegyver könnyen fordítva sülhet el. A homofóbozó, fasisztázó balos csőcselék tán szeretetből rikoltozik? Könnyen btk-ba illeszthető a "méltóságok" sértegetése is! A végén az lesz, hogy meg sem szabad szólalni. Márpedig én nem akarok olyan országban élni, ahol nem mondhatom el azt a véleményemet, hogy a transzok gusztustalanok, és hogy férfiből nem lehet nőt "faragni".

A homofóbia nevében rendszeresen lebuzizzák a jobboldalt. Látens homokosnak próbálják beállítani azokat, akik utálják ezt az egész buzilobbi-nyomulást. Tulajdonképp ez az, amivel elárulják magukat, hogy valójában ők is lenézik a homokosokat.

Persze könnyű úgy hős megmentőnek lenni, hogy föl sem kell kelni a fotelből, és egy fillérbe sem kerül. Ez a része annak a képmutatás-hullámnak, ami a közösségi médiának köszönhetően ennyire mindennapos rutinná vált főleg azoknak, akik ott élik az életüket.

A normálistól való eltéréssel szembeni fóbia, főleg, ha ezt az abnormalitást erővel el akarják velünk fogadtatni, teljesen normális dolog. Ötven éve még azért nyüszítettek, hogy ne bántsák őket, ma pedig ők akarják fújni a passzátszelet. Ennek kell véget vetni a normalitás érdekében.

Van ötletem számukra egy következő rajzhoz:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Így belegondolva a progresszív liberalizmus is legalább annyira a szeretet és a béke vallása, mint az iszlám.

https://www.chicagotribune.com..

Az AI korifeusai figyelmébe ajánlva, három alapvető belátás: a kritika nem gyűlölet . A keresztény nézet a szexualitásról ma is modern. A tényleges nem normatív.

"https://www.szabadeuropa.hu/

Egy, a Szabad Európa birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy a köztévénél kimondták: a kampányban a kormányt kell támogatni, akinek pedig ez nem tetszik, az adja be a felmondását.

Cikksorozatunk előző részében azt mutattuk be három forrásunk segítségével, hogy miként terjedt át a külső befolyás az MTVA külpolitikai rovatára, és milyen témák számítottak érzékenynek. Most azt mutatjuk be, hogyan fokozódott a nyomás kampányidőszakban. Egy birtokunkba került hangfelvételen pedig az MTVA egyik vezető szerkesztője egészen nyíltan beszél arról, mik a politikai elvárások az intézményben.

Na, akkor erről is szeretnék állásfoglalást a Mandineren!

darázs 2020. november 14. 8:44
3
@nick89
hazudtok mint mindig"

Azért ott a NER-ben a tények még most se zavarják a gondolataitokat!

A magyarokkal történet EGYETLEN, VALÓDI JÓ az 1956. október 23. óta: Orbán Viktor.
Nem azért, mert ezt hajszolja, de mert ilyennek teremtette a Teremtő.
Isten áldja és az Őt áldókat szintúgy.

Helyesen: "A magyarokkal történt EGYETLEN, VALÓDI JÓ 1956. október 23. óta", bocs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés