A szabadság oldalán állnak, bármit jelentsen is ez

2020. november 5. 16:42

Pető Péter
Facebook
Ha nagyjából erre hajazó választási eljárással rendeznének választást valamelyik kelet-európai országban, az amcsi követség  mintegy felemelt mutatóujjként jelezné aggályait a helyi politikai elitnek.

„Azért ha nagyjából ilyen ütemben, ilyen módszerekkel, ennyi idő alatt, nyomdából kifogyott patrontól a megostromolt szavazatszámlálókig tartó történetekkel kísérve, nagyjából erre hajazó választási eljárással rendeznének választást valamelyik afrikai vagy kelet-európai országban, akkor a Goodfriend-szabadegyetem összes diplomása magából kikelve tiltakozna, az amcsi követség 
mintegy felemelt mutatóujjként jelezné aggályait a helyi politikai elitnek, hogy aztán random kongresszusi politikusok sokatmondó Twitter-üzenetekben és/vagy Insta-sztorikban tudassák, a szabadság oldalán állnak, bármit jelentsen is ez.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy közröhej ami 2 napja ott folyik -főleg Michiganben és Pennsylvániában.

Leállított és zűrzavaros számolás, éjszaka beeső kékcédulák, elírt adatok, bezárkozó szavazószámlálók.

Szégyen, bárki is lesz végül az elnök.

Biztos feltörték a fiókját. Ezt csakis egy orosz hekker írhatta.

Az is fura, hogy mindenkinek kiküldték a borítékot, pedig csak az szavazhat, aki regisztrál. Így lehetett egy csomó szabad levélszavazat.

Elképesztő, ami most Amerikában a válaszásokon zajlik: ez egy erős tünete annak, hogy a balodal világszerte egyre gátlástalanabbul rúgja fel a minimális demokratikus konszenzust, mert számára az élet egyszerűen egy hatalomtechnikai módon birtokolható uralmi törekvéssel egyenlő. Ez volna számára "a" szabadság": az ösztönkiélési szabadság...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés