Trump bejelentette győzelmét

2020. november 4. 8:39
Behozhatatlan az amerikai elnök előnye Trump szerint.

Donald Trump magyar idő szerint reggel 8 után bejelentette a Fox News élő adásában, hogy győzött a választásokon. Donald Trump szerint az összes olyan nagy billegő államban behozhatatlan előnyre tett szert, ahol kérdések voltak. Meglepetésre megnyerte Michigan államot. Bejelentette győzelmét Floridában, Texasban, Ohióban, Észak-Karolinában, Georgiában, Pennsylvaniában, és valószínűsítette győzelmét Arizonában is, bár kijelentette „nagyon jó lenne megnyerni, de nincs is rá szükség már”.

Hatalmas győzelemnek nevezte a mostanit, egyúttal hatalmas szégyennek azt, hogy a demokraták végig megkérdőjelezték a választás tisztaságát, a választókat pedig semmibe vették. „Ezt nem fogjuk hagyni!” – mondta. „Készüljünk az ünneplésre, egy nagyszerű dolgot fogunk megünnepelni most!” – tette hozzá.

Jelezte, hogy a demokraták jó eséllyel nem fognak belenyugodni az eredménybe, így „állok elébe a bírósági eljárásoknak. Nem megmondtam? Ugye megmondtam!” – jelezte Donald Trump aggályát azt illetően, hogy a Demokrata Párt meg fogja kérdőjelezni a választási eredményeket. Az elnök utalt a Legfelsőbb Bíróság esetleges jövőbeli szerepére is. 

Éjszakai választási közvetítésünket itt olvashatják.

(Forrás: Fox News)

Összesen 283 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az index szerint Trump bejelentette a DEMOKRATÁK győzelmét. Hiába,
no, az öreg Freud tudott valamit! :-)


Ágoston Zoltán 30 perce
Trump: Megnyertük a választást

Az amerikai elnök a Fehér Házban bejelentette, hogy a demokraták győztek a választásokon.

Arra készültünk, hogy megnyerjük ezt a választást. Őszintén: megnyertük a választást - mondta, hozzátéve, hogy a demokraták tudták azt is, hogy nem fognak nyerni, és ezért majd a bíróságokon fogják megóvni az eredményt.

Néha (mint most) kíváncsi vagyok a Hirtv szerdai Csörtében a HornGábor-féle közvélemény-kutatók analizisére...

Pedig Kína mindent megtett, hogy Trump elbukja a választást.

Most készülhetnek egy súlyos hányás-hasmenés vírusra, ami a kínaivírussal ellentétben csak Kínában fog komoly veszteségeket okozni.

HVG dettó. :)))

Hosszú ez a gyászfolyamat, na.

Trump régi jó szokása szerint trollkodott, még most sem biztos a győzelme (CNN, NBC szerint 220-213 Biden javára), de a billegő államok Trump javára állnak, nehezen behozható előnye van.
Muszáj trollkodnia egyébként, mert a fősodorbeli média látványosan ignorálja, letiltja, csak így tud oda bekerülni, és így jut el a szimpatizánsaihoz is.

Politico.com-nál már órák óta 238:213-en áll az eredmény Biden javára. Az ilyenek miatt tudok őszintén reménykedni abban, hogy pofára fognak esni liberálmarxista barátaink.

Vad belső cirkuszok rá számítok. Több helyen ujraszamolast fog kérni a ballib és a biztonság kedvéért addig is zavargásokat kezdeményez.

Meg is ígérte a sok megélhetési celeb még 2016-ban, hogy ha Trump nyer, akkor ő kivándorol Kanadába (vagy Mexikóba).
Mit ád Isten, Trump nyert, és mindegyik nagyokos továbbra is az Államokból osztja az észt...

Én elolvastam és adom Kohán Mátyás mandiner-szerző félfeldolgozottság ideji (honi 06h) elemzését amelyben fókuszáltan kiemelve említi meg Pennsylvaniát

https://mandiner.hu/cikk/20201..

Kedves Antikrisztus!

Sajnálom, hogy nem hallgattad a napokban a Klubrádióban Zentai Péter -Klubrádió - bejelentkezését az USA-ból, s így nem tudhatod, miként értékelte az amerikai média hitelességét. Mint rendszeres Klubrádió hallgató, s a liberális értékektől távol nem álló, de a hazai zsidóság számára is létfontosságú migrációs kérdésben elfoglalt konzekvens irányvonala okán fideszes szavazóként megosztom veled.

Szénásinak a vonal innenső végén elállt a lélegzete, ugyanis Zentai, aki sajnos zsidó létére Biden győzelméért szorított - azóta talán maga is megbánta - kimondta a tájékozottak, olvasottak, nyelveket beszélők, amerikai rokonokkal is rendelkezők számára eddig is ismert tényt, az amerikai média teljes egészében hazudik, politikailag determinált. S Zentai ennek illusztrálására sorolta a világszerte etalonnak tartott nagy amerikai orgánumokat, döntően a balliberális oldalról.

Zentai sokat nőtt a szememben, balliberális, az Orbán elleni gyűlöletkampányt az első sorból vezénylő, gyakorló újságíróként volt bátorsága most igazat mondani. Vele beszéld meg, hogy melyikőtöknek van igaza. Igaz, hozzászólásaid nem az igazság, a tények elfogadásáról, hanem a primitív izgatásról szólnak.

Tévedés. A celebek egyértelműen a demokraták mellett kampányolnak. (ugyanaz a rendszer lehet az, mint ami miatt nálunk se lehet kiénekelni a kórusból, lásd Eszenyi esetét)
A kifejezés, amit keresel: egy főre eső, vásárlóerő alapú (PPP) GDP.
Az USA jóval megelőzi Kanadát.

A mandiner hitelesebb lenne, ha pontosabban számolna be a történésekről.

Például:

06.52 Az győz, aki az 538 elektorból legalább 270-et elnyer. Ezen időpontban az állás: Biden 238, Trump 213 elektor, 44,24-39,59 százalék Biden javára.

08.32 Trump bejelenti a győzelmét, majd hozzáteszi, hogy a levélszavazatok számlálása napokig eltarthat, s itt csalás várható, így bírósági eljárás, s a végén hozzátette, hogy készek voltunk ünnepelni a hatalmas sikert, de ezt fel kellett függesztenünk.

Szóval kerüljük az alaptalan hurrá optimizmust. Magam Trump győzelmét látnám szívesen, Biden , pontosabban a mögötte állók katasztrófába sodornák Amerikát, Európát, a világot.

Édes, ahogyan az itt élő balliberálisok mennyire várják Biden győzelmét, genezisük része a külső hatalmak kegyeinek keresése, a külső hatalmak támogatására alapozott politikai létezésük. Van valaki a balliberális oldalon, aki a magyar választóktól várja kormányra kerülést?

S meg kell szólalni, nekem is, nem lehet hallgatással teret adni a hazaáruló balliberálisoknak, az európai trendeknek.

Kérdés, igen. Van esetleg valami adatod is, vagy csak a megérzéseidre támaszkodsz?

Én egy szakközépiskolában tanítok. A szegény, nem túl iskolázott, krumplista réteg gyerekeit. Mind tüzet köp a Fideszre

A választási rendszerek mindig akkor igazságtalanok, amikor a liberálisok veszítenek.

Palika1955 2020. október 24. 13:04

Meg fogom gondolni hová is szavazok... Itt Connecticutben Mr. Biden magasan vezet. Ha esetleg Biden nyer, a csúti csávó nem repked ide többet, az biztos...

Mert egy pók, aki szövögeti a hálóját. Te félsz a pókoktól?

Mindig mondtam, hogy gyökértelen, bár azt állítja, hogy ott született.
Szapulja a magyarokat, gyalázza Magyarországot, közben ide akar költözni, na de minek, meghalni, eltemetkezni?
Ilyen "magyarokra" nincs szüksége a hazának.

Ezt meg is lehet verselni.

Én is, ill. a kaszásat elnyomom.

Ja, vehetünk másoktól is.

Az amerikai társadalom nagyon más, mint az európai. Az a kezdetektől fogva a helyi (leginkább vallási) közösségekre épült, állam szinte egyáltalán nem volt. Ebből lett az, hogy az adók minimálisak, de nem is kapsz érte semmit az államtól, minden fizetős DE pont emiatt, aki az átlag feletti életszínvonalon él, attól elvárják, hogy valamekkora pénzösszeggel a helyi közösséget szolgálja, azaz jótékonykodjon.
Ebből lett az amerikai álom, hogy nem zárt a rendszer, kellő szorgalommal, tehetséggel szó szerint mindenki előtt nyitva állnak a lehetőségek, emiatt lett a XX. század elejére a világ leggazdagabb állama (államszövetsége)
Érdemes elolvasni Charles Murray-től a Coming Apartot - az 1960-as években kezdődött el az a folyamat, ami a társadalom kettészakadását hozta, a parkolókban és lezárt lakóparkokban élő emberek világára. És ezt a világot nem a kőkemény kapitalisták hozták el, hanem a progresszívek, a saját világjobbító terveikkel. Ennek a folyamatáról Jonah Goldberg is írt a Liberalfascism-ban, Kennedyék egymás után hozták létre a "válságstábokat", amik egyre újabb és újabb rétegeknek osztották az adóemelésekből származó állami pénzt, ami mindenhol a rászoruló réteget számának a növekedése követett - a bűnözésével együtt.
Egyébként hasonló szakadék létezett a kommunista országokban is (köztük Magyarországon is) - a sokat hangoztatott egyenlőség csak látszólagos volt, a nyugatiakhoz képest egyenlő nyomorban élt a köznép, a párttagok belső köre a köznép számára elképzelhetetlen szinten élt.
És ugyanide tart most Amerika is.

"Nem tudok arról, hogy Kanadában vagy pld Uj Zélándban, szovjet típusú kommunizmus lenne, csak, mert ott nem jobboldali elnök van."

Szerintem azzal vitatkozz, aki ezt az állítást leírta, ne velem.
Én azt mondtam, hogy oda tartanak - ami elnézve az egyetemeken oktató, és onnan végzett hallgatóként kijövő marxisták egyre növekvő számát, egyáltalán nem lehetetlen.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy Kanada és Új-Zéland a jelenlegi gazdagságát nem az egyenlőségre törekvésnek, hanem a szabad piacnak és a meritokráciának köszönheti.

"Az a szociális háló ami csak adományokra épül, önkényesen osztogatott könyöradományokat jelent, szemben a kiszámíthato jogosúltsággal"
Így van, és pont ezért, aki kapja, nem olyasminek érzi, ami jár neki, pusztán a létezése okán, hanem neki is kell tennie valamit érte. Továbbá nem egy személytelen rendszer osztja a pénzt, hanem olyan emberek, akik a rászorulók között élnek. Pont ezért, amikor még az egyház gondoskodott a rászorultakról (önkéntesen, saját maga felvállalva a gondoskodást), az szerintem sokkal igazságosabb és emberibb rendszer volt, mint a mai.

Vizsgához kötném a szavazati jogot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés