Trump bejelentette győzelmét

2020. november 4. 8:39
Behozhatatlan az amerikai elnök előnye Trump szerint.

Donald Trump magyar idő szerint reggel 8 után bejelentette a Fox News élő adásában, hogy győzött a választásokon. Donald Trump szerint az összes olyan nagy billegő államban behozhatatlan előnyre tett szert, ahol kérdések voltak. Meglepetésre megnyerte Michigan államot. Bejelentette győzelmét Floridában, Texasban, Ohióban, Észak-Karolinában, Georgiában, Pennsylvaniában, és valószínűsítette győzelmét Arizonában is, bár kijelentette „nagyon jó lenne megnyerni, de nincs is rá szükség már”.

Hatalmas győzelemnek nevezte a mostanit, egyúttal hatalmas szégyennek azt, hogy a demokraták végig megkérdőjelezték a választás tisztaságát, a választókat pedig semmibe vették. „Ezt nem fogjuk hagyni!” – mondta. „Készüljünk az ünneplésre, egy nagyszerű dolgot fogunk megünnepelni most!” – tette hozzá.

Jelezte, hogy a demokraták jó eséllyel nem fognak belenyugodni az eredménybe, így „állok elébe a bírósági eljárásoknak. Nem megmondtam? Ugye megmondtam!” – jelezte Donald Trump aggályát azt illetően, hogy a Demokrata Párt meg fogja kérdőjelezni a választási eredményeket. Az elnök utalt a Legfelsőbb Bíróság esetleges jövőbeli szerepére is. 

Éjszakai választási közvetítésünket itt olvashatják.

(Forrás: Fox News)

Összesen 277 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az index szerint Trump bejelentette a DEMOKRATÁK győzelmét. Hiába,
no, az öreg Freud tudott valamit! :-)


Ágoston Zoltán 30 perce
Trump: Megnyertük a választást

Az amerikai elnök a Fehér Házban bejelentette, hogy a demokraták győztek a választásokon.

Arra készültünk, hogy megnyerjük ezt a választást. Őszintén: megnyertük a választást - mondta, hozzátéve, hogy a demokraták tudták azt is, hogy nem fognak nyerni, és ezért majd a bíróságokon fogják megóvni az eredményt.

Néha (mint most) kíváncsi vagyok a Hirtv szerdai Csörtében a HornGábor-féle közvélemény-kutatók analizisére...

Pedig Kína mindent megtett, hogy Trump elbukja a választást.

Most készülhetnek egy súlyos hányás-hasmenés vírusra, ami a kínaivírussal ellentétben csak Kínában fog komoly veszteségeket okozni.

HVG dettó. :)))

Hosszú ez a gyászfolyamat, na.

Trump régi jó szokása szerint trollkodott, még most sem biztos a győzelme (CNN, NBC szerint 220-213 Biden javára), de a billegő államok Trump javára állnak, nehezen behozható előnye van.
Muszáj trollkodnia egyébként, mert a fősodorbeli média látványosan ignorálja, letiltja, csak így tud oda bekerülni, és így jut el a szimpatizánsaihoz is.

Politico.com-nál már órák óta 238:213-en áll az eredmény Biden javára. Az ilyenek miatt tudok őszintén reménykedni abban, hogy pofára fognak esni liberálmarxista barátaink.

Vad belső cirkuszok rá számítok. Több helyen ujraszamolast fog kérni a ballib és a biztonság kedvéért addig is zavargásokat kezdeményez.

Meg is ígérte a sok megélhetési celeb még 2016-ban, hogy ha Trump nyer, akkor ő kivándorol Kanadába (vagy Mexikóba).
Mit ád Isten, Trump nyert, és mindegyik nagyokos továbbra is az Államokból osztja az észt...

Én elolvastam és adom Kohán Mátyás mandiner-szerző félfeldolgozottság ideji (honi 06h) elemzését amelyben fókuszáltan kiemelve említi meg Pennsylvaniát

https://mandiner.hu/cikk/20201..

Kedves Antikrisztus!

Sajnálom, hogy nem hallgattad a napokban a Klubrádióban Zentai Péter -Klubrádió - bejelentkezését az USA-ból, s így nem tudhatod, miként értékelte az amerikai média hitelességét. Mint rendszeres Klubrádió hallgató, s a liberális értékektől távol nem álló, de a hazai zsidóság számára is létfontosságú migrációs kérdésben elfoglalt konzekvens irányvonala okán fideszes szavazóként megosztom veled.

Szénásinak a vonal innenső végén elállt a lélegzete, ugyanis Zentai, aki sajnos zsidó létére Biden győzelméért szorított - azóta talán maga is megbánta - kimondta a tájékozottak, olvasottak, nyelveket beszélők, amerikai rokonokkal is rendelkezők számára eddig is ismert tényt, az amerikai média teljes egészében hazudik, politikailag determinált. S Zentai ennek illusztrálására sorolta a világszerte etalonnak tartott nagy amerikai orgánumokat, döntően a balliberális oldalról.

Zentai sokat nőtt a szememben, balliberális, az Orbán elleni gyűlöletkampányt az első sorból vezénylő, gyakorló újságíróként volt bátorsága most igazat mondani. Vele beszéld meg, hogy melyikőtöknek van igaza. Igaz, hozzászólásaid nem az igazság, a tények elfogadásáról, hanem a primitív izgatásról szólnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés