A gyurcsányi szeretet nyelve

2020. október 30. 8:53

Knopf Alexandra
Magyar Nemzet
A helyzet az, hogy Gyurcsány Ferenc sosem viccel.

»Lehet a szeretet nyelvén politikai küzdelmet folytatni!« – hirdeti Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán. Olvassuk, és égnek áll a hajunk. Ugye mindannyian emlékszünk még arra, hogy milyen a gyurcsányi szeretet nyelve? Vagy esetleg ez egy vicc, amit csak mi nem értünk?

A helyzet az, hogy Gyurcsány Ferenc sosem viccel. Ezt megtanulhattuk már az évek során, mióta árgus szemekkel figyeljük tevékenységét. Azt is tudjuk, hogy Gyurcsány szeret provokálni, szereti, ha beszélnek róla, és ez még akkor is így van, ha a diskurzus nem feltétlenül az ő történelmi érdemeinek felemlegetéséről szól. Persze ettől függetlenül a volt miniszterelnök szeretetről és toleranciáról szóló megnyilvánulásaira általában az ember csak legyint: minek foglalkozzon vele, úgyis csak bosszantani akar. Gyurcsány Ferenc a legutóbbi, október 26-i okfejtésével azonban túllőtt a célon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Amikor a hatóságok, a bíróságok, azok nem szolgáltatnak nekik igazságot,, - hangzott el nemrég Dobrev Klára európai parlamenti felszólalásában, és mi csak arra tudunk gondolni, vajon a Gyurcsány-Apró-Dobrev klán tagja tudja-e, hogy ezek a mondatok valójában róluk szólnak. Tudja-e, hogy éppen ők voltak azok, akik tizennégy évvel ezelőtt embereket nyomorítottak meg egy életre, akik visszaéltek a hatalmukkal, cinkosként összejátszottak a hatóságokkal és a bíróságokkal, miközben a komplett balliberális oldal elhallgatta, sőt mi több, letagadta a történéseket?,,

Új magyar közmondás:

Madarat tollról, feleséget férjéről ismerni meg.

A MÁV Cargo elkótyavetyélése sem semmi! Volt ott egy érdekes sikerdíj sztori is.

Nem hiszem, h. még egy ilyen kormányzásból talpra lehetne állni belátható időn belül. Olyan fokú gyűlöletet sikerült a médiájuknak fölkorbácsolni, h. van, akit ez sem érdekel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés