Macron: Nem adjuk fel

2020. október 29. 20:52
Franciaországban bevetett katonák létszámát azután, hogy egy késsel felfegyverzett férfi három embert ölt meg egy nizzai templomban. Az országban a legmagasabb riasztási fokozat van érvényben, mostantól hétezren őrzik az iskolákat és a vallási intézményeket – közölte csütörtökön az Euronews.

Megduplázzák a Franciaországban bevetett katonák létszámát azután, hogy egy késsel felfegyverzett férfi három embert ölt meg egy nizzai templomban. Az országban a legmagasabb riasztási fokozat van érvényben, mostantól hétezren őrzik az iskolákat és a vallási intézményeket – közölte csütörtökön az Euronews.

Mint idézték: „ha még egyszer megtámadnak minket, akkor az értékeinket, a szabadság iránti vágyunkat támadják. Azt a lehetőséget, hogy a saját földünkön szabadon gyakoroljuk vallásunkat, és ne engedjünk semmiféle terrornak. Ma elmondom még egyszer nagyon világosan: nem adjuk fel” – mondta Emmanuel Macron.

Címlapkép: MTI/Reuters/AP/Eric Gaillard

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vérszegény válasz. A francia társadalom a féktelen migráció miatt egyre inkább az iszlamizáció örvényébe tart. Egyszercsak majd már nem lehet kimondani sem, hogy nem adjuk fel, mert többségben lesznek a mohamedánok.

Már rég feladtad.

A zsidók menekülnek Franciaországból, mert nem védi meg őket a kormány.
A keresztényüldözéseknél szemet huny a kormány.
A keresztények hová meneküljenek a hazájukból?

Folyamatostan aliáznak a zsidók Franciaországból.
A Charli Hebdó minden vallást és politikust kigúnyol.
Macron azt mondta, hogy továbbra is nyugodtan jelentessék meg a karikatúrájukat, mert ez egy szabad ország. Erre fel hozták Erdogánról a gúnyrajzot.

Igen az még várat magára.

Lehet. az egész francia nép feladta. Vagy nem bánja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés