Maláj exkormányfő: A muszlimoknak joguk van megölni a franciákat

2020. október 29. 16:58
A politikus szerint a francia embereknek a történelem miatt is bűnhődniük kell.

Malajzia egykori miniszterelnöke, Mahathir Mohamad szerint a muszlimoknak „joguk van megölni franciák millióit” – számol be a France 24.com. Az egykori kormányfő ezt a három áldozatot követelő nizzai terrortámadást követően mondta csütörtökön. „Vallásra való tekintet nélkül a dühös emberek ölnek” – folytatta az ázsiai ország 95 éves korábbi miniszterelnöke, aki korábban a zsidóságot és az LMBTQ-közösséget támadó megjegyzései miatt került be a hírekbe.

„A franciák a történelem során rengeteg embert öltek meg, ebből sokan muszlimok voltak. A muszlimoknak ezért okuk van dühösnek lenni és a múlt mészárlásai okán franciák millióit megölni” – tette hozzá. Ezt követően kitért a francia elnökre – Emmanuel Macronra –, aki szerinte „nem azt mutatja, hogy civilizált ember és nagyon primitív volt a múltban.” 

„A franciáknak meg kell tanítaniuk a népüknek más emberek érzéseinek tiszteletét. Mivel ők egy dühös ember tette miatt bélyegzik meg az Iszlámot és a muszlim embereket, ezért a muszlimoknak joguk van elégtételt venni rajtuk” – zárta mondandóját a politikus.

(france24.com)

(címlapkép: Youtube)

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor a mohamedánok mészárlásai miatt a mohamedánokat is szabadon megölhetik a dühös emberek? Te mondtad, ne lepődj meg, ha hozzád is eljut egy dühös ember.

Azért rázzák a pofonfát lelkesen, és mindkét oldalon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés