Ralf Schumacher odaszólt a német kormánynak koronavírus-ügyben

2020. október 28. 20:29
Jogi lépéseket tenne az egykori autóversenyző.

Szerdán új rekordot döntött Németországban a regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma, amire válaszul a német kormány az eddigieknél szigorúbb korlátozó intézkedéseket vezet be november 2-tól. 

Az új intézkedések többek között a vendéglátóipari szektort is érzékenyen érintik, ami sokaknak nem tetszik – például az egykori Formula-1-es pilótának, Ralf Schumachernek sem. A korábbi autóversenyző az Instagramon kelt ki az új intézkedések ellen. „Komolyan elgondolkodom, mit gondolhatnak ezek odafent” – mondja a korábbi autóversenyző, aki most éttermet üzemeltet Kölnben. 

Schumachernek elsősorban az arányossággal van problémája. Mint mondja, most az egész vendéglátóipart lezárják, miközben ott a kezdetektől fogva szigorúan ügyeltek a szabályok betartásásra. „Egyet megtanultunk: a magánbulik, a garázsbulik voltak [a leginkább fertőző helyek eddig]” – méltatlankodik Ralf Schumacher. „Én is étteremtulajdonos vagyok, és nem hagyhatom annyiban ezt a dolgot, jogi tanácsot fogok kérni” – idézi az RND a Williams egykori versenyzőjét.

A nyitóképen: Ralf Schumacher a 2007-es török nagydíjon. Fotó: MTI/EPA/Tolga Bozuglu

 

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés