Kommunista-náci-liberális szövetség

2020. október 28. 8:22

Paranoid Android
Pesti Srácok
Ezek a Rákosi-rendszert hívják demokráciának, mert a nagyszüleik akkor voltak „szabadok”.

„Az SZDSZ és különböző utódszervezetei ma is úgy gondolják, hogy rajtuk kívül senki sem uralkodhat ebben az országban a mucsai magyar rabszolgákon, csak ők. Ezek az emberek próbálnak meg egy elemi erejű népfelkelésből demokratikus szocialista forradalmat csinálni és ezek az emberek gyűlölik azért Kádárt, mert szerintük nekik, vagyis a szüleiknek és a nagyszüleiknek kellett volna megkapniuk az országot november 4. után és nem a magyarokat legalábbis nem megvető és lenéző Kádárnak. Ahogy ezek az emberek gyűlölik a rendszerváltást is, mert nem az ő szüleik nyertek, hanem megint csak a magyarok pártjai. 14 év távlatából 2006 is egy 1956 jellegű esemény. A 2002-ben csalással megnyert választás után, a kormányzásra látványosan alkalmatlannak bizonyuló bolsevik koalíció újra csalással nyerte meg a választásokat 2006-ban egy Rákosi Mátyás-jellegű vezetővel az élen.

Ez a Rákosi a választások után, azért, hogy felszámolhassa az ellenzéket és a demokráciát, először beismerte, hogy az ország a kampány során állítottal szemben gazdasági válságban van, majd kiszivárogtatott egy olyan beszédet, amelyben trágár hangnemben ismerte be a nyilvánvalóan mamelukokból álló MSZP-frakciónak, hogy mindenki becsapott és totális válság van. Majd (ezt a részt kifelejtjük általában a történetből) teljhatalmat kért a sameszaitól a válságra hivatkozva és azt meg is kapta a berezelt, bőrüket féltő senkiktől. Majd erre a pánikra és persze a külföldre támaszkodva még négy évig hatalmon tartotta magát és a bűntársait, egy olyan általa vezérelt erőszakhullám után, ami nyilvánvalóan nem lehetett része egy demokráciának. Ebben a négy évben gazdaságilag, demográfiailag újabb tíz évet vesztett az ország.

És a bolsevik banda ugyanúgy el akarja lopni és meg akarja hamisítani 2006-ot, mint 1956-ot. A magyar nemzet szempontjából a 2002-2010 közötti időszak újabb kisiklás volt, a demokrácia és tulajdonképpen a nemzeti létünk is szünetelt, ugyanúgy, ahogy 1944-től 1990-ig. Ne legyenek kétségeink, az SZFE körül gyülekező tömegecske Rákosi sajnálatos távollétében Gyurcsány visszatéréséért tüntetett. Ezek ugyanazok, jó páran a nagypapa vagy a nagymama ÁVH-s egyenruháját is felhúzhattak volna. Ezek a Rákosi-rendszert hívják demokráciának, mert a nagyszüleik akkor voltak »szabadok«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés