A HVG nem kap akkreditációt a meccsre

2020. október 28. 11:42

Vásárhelyi Mária
Facebook
Helóták vagyunk a saját hazánkban. Miért tűrjük ezt?

„De tényleg, hogy a túróban van ez?? Most olvasom, hogy a HVG újságírója és fotósa nem kap akreditációt a holnap meccsre, mert nem megfelelő hangnemben tudósítottak a Fradi korábbi meccseiről. Mint ahogy a kormánykritikus közönségnek nem jár rádiófrekvencia, televízióscsatorna, az általunk olvasott orgánumoknak nem jár a kormány reklámköltéseiből, mi el sem indulunk semmilyen állami vagy EU-s pályázaton, mert tudjuk, hogy esélytelenek vagyunk, nemcsak mi, hanem a gyerekeink sem kaphatnak állami ösztöndíjat,  ha ellenzéki polgármester által vezetett településen élünk, akkor nekünk nem jár útfelújítási, parkosítási, karbantartási támogatás és vég nélkül sorolhatnám. Az általunk kedvelt színházaknak nem jár állami támogatás, a hatalommal szemben kritikus filmrendezők nem készíthetnek filmet.

De könyörgöm Orbán Viktor és bűntársai nem a saját, hanem a mi pénzünket költik, amely az általunk is befizetett adókból keletkezik. Ugyanúgy támogatjuk a Fradit, a stadionokat, az állami médiát, hiszen a mi adóforintjainkból finanszírozzák ezeket. Mi ugyanolyan, sőt szerintem általában tisztességesebb adófizetők vagyunk, mint a kormánypárt lakájai és fanjai. Ha nem fizetsz adót elárverezik a házadat, de ha ezt az adót az állam tisztességtelenül használja fel – ellopja és saját klienturáját építi belőle –, annak nincs következménye. A hallgatók hallgassanak, az adófizetők fizessenek, és aztán coki. Minden szempontból másodrendű állampolgárként kezel bennünket a hatalom. Helóták vagyunk a saját hazánkban. Miért tűrjük ezt?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Komcsimarcsi facebookos ugatása mitől érdekes?

Az állami reklámokban is hazudik.
A Népszava kivételével az ellenzéki médiák úgy döntöttek, hogy nekik nem kell állami reklám.

Minek kellene a HVG-nek élőben tudósítania? Sportlap? Nem. Akkor miért lenen jogosult potyajegyre.

Itt is a papa az irányadó:
"Vásárhelyiről tudni kell (és ez a csatolt anyagban is olvasható), hogy Mussolini fasiszta mozgalmának tagja volt. Amihez hozzá kell tenni: akkor lépett le onnan, amikor Olaszországban német nyomásra meghozták a zsidótörvényeket. Az elvember ezután lett kommunista. Majd liberális demokrata."

Képzelem:
„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

Beprobalkoztak az ingyenjegyre:-)
Nem jött össze:-)

Akkor még foglalkozott a gazdasággal is. Ma már nem teszi
Már '93-ban is olvashatatlan volt. Azóta romlott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés