Karácsony lélegeztetőgépen

2020. október 27. 8:19

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A járvány második hulláma magasabb szintre emelte az Orbán-fóbiások pusztító aktivitását is.

„A lélegeztetőgép a baloldali gyűlöletpolitika legösszetettebb szimbólumává vált az elmúlt években. Először is tagságát, támogatottságát tekintve minden hazai baloldali párt lélegeztetőgépre szorul. Már csak abban hisznek, hogy a néhány fuldokló egybeterelése elég lesz ahhoz a nagy levegővételhez, ami a kormányzati hatalomba röpítheti őket. A nagy összegabalyodáshoz reményeik szerint nyugati elvtársaik biztosítják az oxigénsátrat. De ez legyen az ő bajuk.

A nagyobb gond, hogy ezt az alapvetően életmentő eszközt egy pusztító politikai manőver szolgálatába állították. Kezdődött azzal a rendkívül ostoba propagandaszöveggel, miszerint »hány lélegeztetőgépet lehetne venni« mindannak az országépítő, a nemzeti vagyont gyarapító beruházásnak az árából, amit az elmúlt tíz évben megvalósított a kormány. Ezzel párhuzamosan pedig állandóan azt szajkózták, hogy padlón a magyar egészségügy, nincs orvos, nincs ápoló, nincsenek modern műszerek. Azt sugallták ezzel végtelenül aljas módon, hogy a Fidesznek fontosabb a »haverok zsebének kitömése« az említett beruházások során, mint a gyógyítás, az emberi életek megmentése. Eközben nagyjából ötszázmilliárd forint épült be a kórházakba szerte az országban.

A koronavírus-járvány fordulatot hozott a gyűlöletpropagandában is. Mivel a légúti tünetek a legelsők a fertőzés során, a védekezés alappillére lett a légzéstámogatás megszervezése. Bővíteni kellett az intenzív terápiás lehetőségeket, és középsúlyos esetekben is biztosítani kellett a jobb oxigénellátást, mert a vírus ezen a téren viseli meg legjobban az emberi szervezetet. A baloldal ebben sem segített semmilyen formában, viszont elkezdett károgni, hogy minek vett a kormány ilyen sok lélegeztetőgépet, miért vette olyan drágán, miért olyat vett, amilyet, és egyébként is ki fogja kezelni őket. Azt sugallták ezzel sunyin áskálódva, hogy a Fidesznek fontosabb volt nyerészkedni a gépek beszerzése közben, mint szakszerűen kezelni a járványt. Eközben az egészségügyi világszervezet is megdicsérte és példának állította a magyar védekezést a többi nemzet elé.”

A járvány második hulláma magasabb szintre emelte az Orbán-fóbiások pusztító aktivitását is. Most azt igyekeznek elhitetni a járvány alakulását egyre riadtabban szemlélő magyarokkal, hogy minden lélegeztetőgép mellé külön szakértőkből álló csapatot kell állítani, különben teljesen hasztalan volt a beszerzésük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés