A magyarok szerint hasznos az EU

2020. október 27. 7:42

Donáth Anna
Facebook
Az Európa-párti Magyarország nem egyenlő az EU-ellenes magyar kormánnyal!

„Az elmúlt tíz évben az egyik leginkább EU-szkeptikus országból az EU-t leginkább hasznosnak tartó országok közé került Magyarország. Míg 2009-ben a magyarok alig több mint harmada ítélte hasznosnak az EU-tagságot, 2019-re ez az arány közel 90 százalékos lett. Ennél nagyobb mértékben egy országban sem nőtt az EU népszerűsége.

A magyarok látják és értik, hogy ha gazdagítani akarjuk az országunkat, ha igazságosabbá akarjuk tenni a társadalmunkat, akkor részt kell vennünk az európai közösség eddigi legsikeresebb gazdasági és politikai kezdeményezésében. Ismét kiderült, hogy az Európa-párti Magyarország nem egyenlő az EU-ellenes magyar kormánnyal!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annácska még úgy van tanítva, ahogyan letartóztatásáig a Rákosi titkárságot vezető nagypapája, Donáth Ferenc gondolkodott. Csak egyféle álláspont létezhet, más hangoknak nincs helye. Így viszont nem szövetségről, hanem birodalomról beszélhetünk.

Szátokba adtak egy szót, azt, hogy lopás. Azóta ezt csócsáljátok minden értelmezhető és helytálló tartalom nélkül. Az egyszerű, egybites lelkeknek ez már elé.

Donáth Anna egy szószátyár hazudozó!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés