Joe Biden egy korrupt politikus

2020. október 24. 20:12

Kína kétségbeesetten akarja, hogy Biden nyerjen, mert ha Biden nyer, Kína nyer.

2020. október 24. 20:12
Donald Trump
Facebook

„Joe Biden egy korrupt politikus, és kompromittálódott.

Kína kétségbeesetten akarja, hogy Biden nyerjen, mert ha Biden nyer, Kína nyer- és Kínáé lesz Amerika. Elsősorban emiatt a korrupció miatt döntöttem úgy, hogy elindulok az elnökválasztáson. Évekig figyeltem az egyik árulást a másik után, a Joe Bidenhez hasonló politikusok minden egyes pillanatban kiárusították az amerikai munkásokat – amerikai családok millióinak életét rombolták össze, míg az ő családjuk dollármilliókban gereblyézett. 

Nem tudtam már ülni és nézni, ahogyan ők kihasználnak titeket. Támadnak engem, mert az útjukban állok, és őrzöm az országot, amelyet szeretünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2020. október 25. 19:19
Beteges hazudozó Tramplinak van még két hete, ha addig nem patkol el. , Melania dobni fogja, ha bukik az öreg pojáca. A világ fellégezhet. Visszamehet valoságsójába., mehet a pussygrabbing. 400 MILLIIÓ dollár adóssága van Tramplinak, a "zseniális" üzletembernek. 2016ban az oroszok tettek neki egy szivességet, de erre kár számitani. Döbrögire kemény idők jönnek.
BőröndÖdön
2020. október 25. 06:35
Egy bukott pojáca.
jánosbácsi
2020. október 24. 21:42
Trump tíz évig nem fizetett adót. Biden győzelme esetén nem véletlenül akár távozni Amerikából
Zakar ZoItán BéIa
2020. október 24. 21:26
Korrupt Biden
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik